Агонія?

Поштовим скринькам херсонських ЗМІ сьогодні пощастило отримати епічний твір про особисту трагедію одного “червоного директора”:

Згідно з інформацію, що надійшла до ПАТ “ЕК “Херсонобленерго” 03 жовтня 2013 року відбулося засідання політичної ради Херсонської обласної організації Партії регіонів, на якій було прийнято рішення про виключення з Партії регіонів Голови правління ПАТ “ЕК “Херсонобленерго” Сафронова І.М..
З 30 вересня 2013 року Сафронов І.М. знаходиться у плановій відпустці. Ні на його адресу, ні на адресу Товариства запрошень на засідання політичної ради Херсонської обласної організації Партії регіонів не надходило.
Зі свого боку вважаємо, що прийняття такого рішення підриває авторитет Партії регіонів і є незаконним тиском на керівництво ПАТ “ЕК “Херсонобленерго”.
Прес-служба ПАТ “ЕК “Херсонобленерго”

Сучасній  людині, звісно, важко збагнути, яким чином партійні справи голови правління ПАТ стосуються підприємства, як корелюють дати  відпустки пана Сафронова із датами проведення партійних зборів і чому на партійні збори взагалі мають запрошувати представників якихось ПП, ВАТ чи ПАТ.

Втім, уся глибина трагедії має бути зрозумілою кожному, хто має в анамнезі славетне совєцьке минуле.

Пікантності цій істериці додають кілька цікавеньких детелей:

– якийсь тиждень тому по всій Херсонщині трапилися масові відключення від електропостачання різних важливих об’єктів

– півроку тому ПАТ “ЕК “Херсонобленерго” мало сплатити у держбюджет штраф та пеню на суму понад 700 тис. грн. за зложивання монопольним становищем

– місяць тому АМКУ наклало штрафи за нечесну конкуренцію на обленерго ще у двох південних областях – Одеській та Миколаївській.

The Show Must Go On (c)

About Людмила Ямщикова 733 Articles
Координатор Майдан Моніторингу на півдні України (Одеська, Миколаївська, Херсонська області). Сфери компетенції: проектне мислення, громадянське суспільство, суспільний діалог, інформаційні технології.