Долю збірної України ФІФА оголосить 10 листопада

middle_9c426afebe134d7b8c17ae6596edb11cОстаточна ухвала у справі про покарання збірної України буде винесена 10 листопада. Саме тоді відбудеться чергове засідання дисциплінарного комітету ФІФА.

Про це повідомляє телеканал “Футбол”.

У розпорядженні ФФУ є тиждень, щоб у повному об’ємі підготувати апеляцію на санкції ФІФА, які наразі припинені.

Зазначимо, матчі європейського плей-оф за вихід на чемпіонат світу між другими командами груп пройдуть 15 і 19 листопада.

Нагадаємо, 27 вересня дисциплінарний комітет ФІФА ухвалив рішення, що відбірковий матч чемпіонату світу 2014 року між збірними України і Польщі пройде без глядачів. Крім того, цим рішенням збірній України заборонено грати на стадіоні “Арена-Львів” матчі під егідою ФІФА до завершення відбіркового турніру на чемпіонат світу 2018 року.

ФФУ подала апеляцію на це рішення і попросила розглянути її за прискореною процедурою.

Матч Україна – Польща відбудеться в Харкові на стадіоні “Металіст” 11 жовтня.

640x368

Укрінформ

1 Comment

  1. Просто нам потрібно адаптуватится до Європи. Потрібно, щоб Європа про нас взнавала від нас, а не від московитів чи ще когось. Українці мусять бути більш активними. Приїхали європарламентарі до Львова, їм показали тюрму на Лонського і вони вжахнулися. Вони стали краще нас розуміти. Це ми з вами винуваті, що в Україні до влади прийшли вороги українства. Треба показати всю ницість цих ворогів, які фактично є фашистами чи, як їх ще називають, комунофашистами. Але дивіться, по всій Україні, особливо на сході і півдні, розвивається московський молодіжний фашистський рух з усіма ознаками фашизму, фашистські московські бойовики терирозиють населення, особливо активних людей. Треба це висвітлювати і з цим боротися. Силові структури цьому потурають. Значить самі громадяни мусять об’єднуватися, організовуватися в якісь самооборонні структури і протидіяти цьому свинству. І треба доводити до відома європейців і світу цю ситуацію і домагатися розуміння світом нас і нашого прагнення побудови нормального правового суспільства. В цьому і полягає наша адаптація у сучасний світ. Тільки таким способом можна врешті забезпечити нормальне повноцінне життя нашим громадянам.

Comments are closed.