Фотоконкурс “Волонтерство та громадські служби в Україні”

Громадський простір

Реєстрація триває до: 15-11-2013

завантаженняФотоконкурс “Волонтерство та громадські служби в Україні”

Посольство США в Києві (Держдепартамент США) запрошує взяти участь у фотоконкурсі “Волонтерство та громадські служби в Україні” та виграти фотокамеру.

Чи подобається Вам працювати на волонтерських засадах, аби допомагати іншим? Як Ви чи Ваші друзі допомагають у розбудові кращого майбутнього для Вашої громади? Покажіть нам, як виглядають волонтерство та громадські служби в Україні! Надішліть фото на конкурс “Волонтерство та громадські служби в Україні” та отримайте шанс виграти одну з трьох фотокамер!

З вересня по листопад 2013 року Ваші світлини покажуть на офіційному веб-сайті та сторінці Facebook Посольства США. Ми хочемо знайти найкращі приклади успішних історій волонтерства та громадських служб в Україні через фотомистецтво. Завдяки цьому конкурсу широка громадськість зможе побачити ту роботу, яку Ви здійснюєте для Ваших громад, аби змінити світ на краще!

Як подати заявку на участь у Конкурсі

Зробіть у своєму оточенні оригінальний знімок на тему “Волонтерство та громадські служби в Україні” та надішліть на електронну адресу: ukrainephotocontest@gmail.com. Як тільки фотографію надіслано на електронну скриньку Конкурсу, вона вважатиметься остаточною заявкою і її більше не можна буде переробляти, редагувати або замінювати іншою. Конкурсанти можуть подавати не більше, ніж три фото. Участь у цьому Конкурсі автоматично означає прийняття офіційних конкурсних правил.

Фотографії, надіслані на конкурс, будуть презентовані на сторінці Facebook Посольства США.

Конкурс починається 11 вересня 2013 року. Фотографії можна надсилати до 12:00 (за київським часом) 15 листопада 2013 року.

Конкурсантам на момент подання заявки на участь у Конкурсі має виповнитися 14 років. Конкурсанти, яким ще не виповнилося 18 років, мають надати згоду батьків або опікунів на участь у Конкурсі. Конкурсанти повинні бути постійними жителями України. Громадяни або легальні постійні жителі США не можуть брати участь у Конкурсі.

Призи

Імена переможців будуть оголошені на сторінці Facebook Посольства США 19 листопада 2013 року. Переможцям присуджуються три призи: 1-е місце – фотоапарат Canon PowerShot G15, 2-е місце – фотоапарат Canon IXUS 510 HS, 3-є місце – Canon IXUS 135.

З правилами конкурсу Ви можете ознайомитися тут.

Ми знаємо, що в Україні є багато талановитих фотографів. Отже, починайте знімати та ділитися світлинами з усім світом! Розкажіть також друзям про сторінку Facebook Посольства США, щоб вони могли побачити ваші фото!

Джерело : ukrainian.ukraine.usembassy.gov