Кіровоградці – за Україну в Європі

middle_6f78575e01baeb03e66e8b44243a237c28-29 листопада 2013 р. у Вільнюсі відбудеться Саміт «Східного партнерства», від якого залежить цивілізаційний вибір України. Підписання на ньому Угоди про асоціацію між Україною та Європейським союзом – це історичний шанс для України зробити рішучий крок у бік Європи, європейських цінностей, стандартів життя та добробуту.

З серпня в найбільших містах України триває громадянська кампанія «Я – за Україну в Європі», ініційована громадською організацією «Вся Україна». 28 жовтня 2013 року кампанія стартувала в Кіровограді. Акція покликана згуртувати громадян довкола євроінтеграції України і  продемонструвати українській владі та країнам ЄС прагнення українців бути невід’ємною частиною об’єднаної Європи.

Поставити свій підпис за підписання Угоди про асоціацію з ЄС в Кіровограді можна в наметі «Вся Україна» на Площах Кірова, Богдана Хмельницького, біля Міськвиконкому та КДПУ ім. Винниченка.

Закликаємо долучитись до кампанії зі збору підписів усі політичні сили та громадські організації Кіровоградщини. Лише об’єднавши наші зусилля, не звертаючи уваги на кольори прапорів та погляди, ми зможемо показати чиновникам Євросоюзу, що бажання стати повноправним членом європейської родини – це не лише бажання влади чи опозиції, найголовніше, що це бажання кожного українця.

Партнери та бажаючі долучитись до збору підписів у якості волонтерів та отримати можливість стати мешканцями «Українського містечка» у Вільнюсі, можуть звертатись за телефоном 0994417495 або писати на електронну скриньку o.sinchenko@gmail.com.

 

Прес-служба Кіровоградського осередку

Громадської організації «Вся Україна»