Освіта в Україні: творення суспільного замовлення. Відкрита розмова з учасниками групи «Першого грудня»

2 жовтня, середа, 13:00, Гуманітарний корпус Національного педагогічного університету ім. М. П. Драгоманова, вул. Тургенєвська, 8/14,  аудиторія 2-4

Відкрита розмова про стан національної освіти, її постказармену ментальність та про дії суспільства задня творення нової перспективи:

1. Про подвійні стандарти, фіктивні знання і нездатність до творчої конкуренції як одні з головних загроз для нашої освіти.

2. Україна повинна вчитися: про стратегічне значення освіти для справжньої зміни країни.

3. Про вчителів і суспільство: як змінювати себе і творити суспільне замовлення на якісну освіту.

У зустрічі візьмуть участь учасники ініціативної групи «Першого грудня» кардинал Любомир Гузар, Євген Сверстюк, Вадим Скуратівський, а також Лілія Гриневич, голова Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти, Данило Лубківський, громадський діяч.

Нагадаємо, що створена у двадцяту річницю референдуму ініціативна група «Першого грудня», до якої ввійшли чільні представники національної інтелігенції: В’ячеслав Брюховецький, Богдан Гаврилишин, Володимир Горбулін, кардинал Любомир Гузар, Іван Дзюба, Мирослав Маринович, Мирослав Попович, Євген Сверстюк, Вадим Скуратівський, Ігор Юхновський, має на меті домогтися встановлення в країні нових правил гри.

Контакти:

contact@1-12.org.ua
тел.: +380 63 628-68-69

НПУ-Тургенєвська