У Волинському адвокаційному клубі підсумовують результати адвокасі-кампаній

У п’ятницю, 25 жовтня 2013 року відбудеться чергове засідання Волинського адвокаційного клубу, на якому підведуть підсумки адвокаційних проектів, які реалізовувались у 2012-2013 роках у Волинській області. Захід проходитиме у коворкінг-центрі «Репортер» (м. Луцьк, пр. Волі 27). Початок об 11:00.

7 громадських організацій та 5 ініціативних груп працювали над реалізацією адвокаційних міні-грантів, які були підтримані в межах конкурсу «Територія позитивних змін», що оголошувався Волинським Інститутом Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив за фінансової підтримки програми «Громадянське суспільство та належне врядування» Міжнародного фонду «Відродження».

Реалізатори проектів ділитимуться досвідом, розкажуть з якими проблемами вони зіштовхнулися у співпраці з органами місцевого самоврядування і яким чином вдалося здійснити вплив на владу для досягнення бажаних змін.

Учасники адвокаційного клубу також напрацюють подальший план спільної роботи для забезпечення ефективних механізмів участі громадськості у створенні та реалізації локальної політики, що враховуватиме інтереси та захищатиме права різних цільових груп.

Перелік адвокаційних проектів, результати яких висвітлюватимуться, додається.

________________________________________________________________________________

Адвокаціійний клуб створено в межах проекту «Територія позитивних змін», який реалізовує Волинський Інститут Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив. Проект був підтриманий Міжнародним фондом «Відродження» за програмою «Громадянське суспільство та належне врядування».

Перелік реалізованих міні-грантів,

які стали переможцями конкурсу «Територія позитивних змін»,

що впроваджувався Волинським Інститутом Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив

 при підтримці програми «Громадянське суспільство та належне врядування» Міжнародного фонду «Відродження»

 

  1. Проект «Влада та ОСББ – крок назустріч»
  2. Проект «Підтримка співпраці зацікавлених груп та міської влади у розробці Концепції розвитку туристичного сектору міста Ковеля»
  3. Проект «НДО та влада: спільна робота – вагомий результат»
  4. Проект «Підвищення якості функціонування пасажирського транспорту в місті Луцьку та Луцькому районі»
  5. Проект «Велосипедна інфраструктура – один із пріоритетів розвитку міського транспорту»
  6. Проект «Адвокасі кампанія спрямована на створення та лобіювання прийняття Програми підтримки ОСББ у Волинській області»
  7. Проект «Ні» смерті на дорозі»
  8. Проект «Створення якісної спортивної інфраструктури для сприяння фізичному розвитку молоді Ковеля»
  9. Проект «Активізація місцевого населення задля підвищення благоустрою вулиць міста Ківерці»
  10. Проект «Зробимо крок до чистих вулиць»
  11. Проект «Кодекс водія маршрутного таксі»
  12. Проект «Проведення адвокасі кампанії спрямованої на розвиток сільського зеленого туризму, як одного із пріоритетних напрямів діяльності територіальних громад Рожищенського району»