“ВВ” запрошують у чарівну подорож «Чудовим Світом»

8 жовтня на порталі «Яндекс-Музіка» (http://music.yandex.ua/) відбудеться онлайн-прем’єра нового альбому гурту «Воплі Відоплясова», що має назву «Чудовий Світ». Першими щасливими власниками дисків з новими піснями стануть гості великого концертного туру «Воплів», що стартує 20 жовтня в Тернополі, а вже 7 листопада платівку зможуть придбати також мешканці Росії, Білорусі та Казахстану.

Нагадаємо, що вже незабаром епічний український гурт «Воплі Відоплясова» вирушає у подорож містами України, де представить свій новий 10-й ювілейний альбом «Чудовий Світ». Концертний тур з такою ж назвою пройде двадцятьма містами України за підтримки ТМ «Львівське». Під час турне «ВВ» запрезентують не лише нові твори, але й свої невмирущі хіти в експериментальних аранжуваннях та у розширеному складі із запрошеними музикантами.

Сьогодні ж «Воплі Відоплясова» дарують вам низку своїх нових поезій (http://www.krainamriy.com/news.php?category=163), які наповнились музикою та й стали піснями, що і спородили той самий «Чудовий Світ».

Отже, нові вірші читайте та в «Світ Чудовий» поринайте!

Співаймо цих нових пісень разом!


Переглянути даного листа у всій своїй красі можна за прямою ланкою:http://www.krainamriy.com/news.php?id=279