Набір до Молодіжної Школи Лідера

Громадська організація «Чернігівський Центр Прав Людини» запрошує молодь Чернігівщини для участі в Молодіжній Школі Лідера, яка відбудеться з 18 по 22 листопада 2013 року в м. Чернігові.

Формат Школи: серія семінарів та інтерактивних тренінгів із використанням активних методик та практичних прикладів. Тривалість навчання – 5 днів.
Учасники будуть навчатись не тільки лідерським навичкам, але і роботі з молоддю та молодіжним рухом.

Молодіжна Школа Лідера буде проходити в рамках проекту «Молодь для Змін», мета якого посилення організаційних та професійних здібностей молодих лідерів брати на себе активну роль в просуванні відкритого громадянського суспільства на Чернігівщині.

Викладачами Школи будуть Пітер Таам, Ріна Тоотсі, Джоед Юхт (Естонія) та Олексій Орловський, Олександр Назаренко, Олександр Підгорний, Наталія Дрозд (Україна).

Відбір учасників відбуватиметься на конкурсній основі. При рівних можливостях, пріоритет буде надано учасникам з районів та міст Чернігівської області. Для участі у Школі претендентам необхідно надіслати заповнену анкету (ось вона  anketa)  на адресу електронної пошти – pravo@cn.relc.com з поміткою «Школа» до 13 листопада 2013 року включно.

Учасники отримають підтвердження про участь в Школі по електронній пошті або по телефону не пізніше 15.11.2013 р.

Учасникам заходу забезпечується: проживання, харчування, відшкодування плати за проїзд.

Контакти:

Із запитаннями можна звертатися до Олександра Підгорного
Мобільний 050 330 14 06, робочий телефон: +0462 67 75 75, e-mail: pravo@cn.relc.com

Діяльність проходить за підтримки МЗС Республіки Естонія.

aum