ОУН (б) закликає підтримати європейський вибір

image001

Захистимо європейській вибір України!

Четвер, 21 листопада, стає вирішальною датою для євроінтеграції України. Саме цей день є останнім, коли Верховна Рада має прийняти необхідні для отримання асоціації з ЄС закони.

 Але небажання влади поступатися власними інтересами заради загальнодержавних ставить під великий сумнів позитивний хід голосування за єврозакони, в тому числі за проект, що дозволить Юлії Тимошенко виїхати за кордон на лікування. Партія регіонів відмовляється іти на будь-який компроміс, звинувачуючи в усьому опозицію, натомість ця політична сила в такий спосіб прикриває своє небажання відпустити Тимошенко.

21 листопада може стати як тріумфом, так і крахом наших сподівань змінити країну за зразками Європейської спільноти.

Якщо так станеться, народ має вийти на вулиці і захистити цивілізаційний вибір України, здобути собі право жити в європейській країні і не допустити повернення у радянсько-російське минуле, яке уособлює собою Митний Союз.

Маємо відстояти цей шанс, шанс отримати асоціацію з ЄС, бо наступний може випасти дуже нескоро.

Закликаємо українців 24 листопада вийти на вулиці своїх міст і підтримати загальнонаціональну акцію на підтримку євроінтеграційного курсу України.

Українська влада і особисто Президент Віктор Янукович несуть пряму відповідальність за результати саміту Східного партнерства. Якщо Україна провалить асоціацію, ми будемо добиватися відставки Уряду та вимагати імпічменту для Президента, адже такі геополітичні поразки не мають безкарно минати для вищих чинів держави.

 

Провід ОУН (б)

21-го листопада 2013