Провокації. Вчора в Києві намагалися зробити постановку на тему ЛГБТ

1455997_424290277696740_1415358421_n

1463178_424290174363417_1571278497_n

Фото Майдану

Пише Gazeta.ua

Вчора, 24 листопада, вранці під час формування колони акції протесту “За Європейську Україну” до учасників прийшли близько 50 безхатьків з прапорами ЛГТБ-руху (кольори веселки — gazeta.ua) та помаранчевими “За Євромайдан”.

Більшість учасників була одягнена у брудний одяг, деякі були п’яні, кажуть учасники мітингу. Люди зустріли їх криками “провокатори” та “ганьба”. Вони мовчки пройшлись повз ряди “Батьківщини” та “Свободи” перед входом до університету ім. Шевченка.

“Це провокація, пропустіть колону провокаторів”, – всю дорогу їх супроводжував чоловік з мегафоном.

“Ми за здорове суспільство, а це так баловство. Так нас найняли на вокзалі, щоб ми пройшлись з тими прапорами. Я навіть до того, як сюди прийшов, не знав, що вони значать. Колись хлопці казали, що їх так само найняли пройтись з такими прапорами, то тоді їх побили. Нам роздали по 50 гривень, ще по 50 пообіцяли дати потім. Плюс дали по пляшці горілки”, – розповів згодом один з учасників.

Коли колона прапороносців зайшла до середини, її зустріли криками, відбирали та поламали різнокольорові прапори. Весь час їх знімали три відеокамери. Безхатьки не лізли у бійку, мовчки віддавали прапори. Потім втекли в глибину парку.

Нагадаємо, вчора акція протесту “За європейську Україна” зібрала близько 100 тисяч українців в центрі Києва. Учасники пройшлись маршем від парку Шевченка до Європейської площі, де відбулось віче. На ньому оголосили про початок безстрокової акції протесту на підтримку підписання угоди з Європейським Союзом.


А крім того отаке феєричне фото поширили в твітері.

BZ3EFMdCIAAT9wr (1)

В програмах УТ1 (єдиний телеканал, який примудрився не помітити величезні натовпи людей в Києві) тема “гейська єуропа” звучала.

About Nataliya Zubar 2351 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair

2 Comments

  1. Явні придурки ті хто це організував, на повітряній кулі лозунг, євро = гомо, що це? У кого в кармані євро, той п… с? Так у нас у всієї влади рахунки в €, тоді вони всі ….? :-) І цей дибільнуватий хоровод доречний для малюків :)

Comments are closed.