Резолюція акції “Євромайдан” у Чікаго

РЕЗОЛЮЦІЯ

 Всегромадської акції “ЄвроМайдан” в м.Чікаго.

24 листопада 2013 р.

 1458431_10200971878718513_342906403_nДев’ять років тому, в ці дні розпочинався протест під назвою «Помаранчева Революція». І хоч через недолугість керманичів тодішнього Майдану не оправдались мільйонні сподівання народу України, память про цю подію неможливо стерти з памяті народу. Ми тоді вперше довели світові, тодішніму диктаторському режимові і головне самим собі та своїм нащадкам, що ми як народ, відбулися, і в єдності наша сила!!! Тепер волею Долі ми знову опинились на порозі важливого вибору. В день 21 листопада 2013 року весь світ став свідком того, як найбільша держава Європи втратила шанс стати повноправною розвиненою демократичною європейською країною.

Ми, представники багатомільйонної української діаспори, яка не по своїй волі опинилася розкиданою по цілому світі, приєднюємося до протесту свого багатостраждального народу . Ми підримуємо наших братів і сестер в Україні які повстали проти відверто антидержавних дій поки що чинної влади України. Народ України брутально одурили і кинули в обійми новітнього окупанта. Це зробила антиукраїнська влада на чолі з діючим президентом Януковичем і повністю підконтрольним йому урядом на чолі з ще одним українофобом Азаровим. Весь світ останнім часом з здивуванням спостерігав незрозумілі і хаотичні діїї цієї владної верхівки України, повязані із приготуванням до підписання договору про асоціацію України з ЄС. Мільйони пересічних людей і тисячі високопосадовців світу слухали облудливі обіцянки і запевнення так званих керманичів України. Тепер весь світ зрозумів ціну цих обіцянок.

Тому:

1. Виходячи із положень діючої Конституції України, (ст. 17 «Захист суверенітету і територіальної цілісності України, забезпечення її економічної та інформаційної безпеки є найважливішими функціями держави, справою всього Українського народу»), ми вимагаємо негайного відкликання рішення щодо призупинення підготовки до підписання договору про асоціацію України із ЄС.

2. За зраду національних інтересів, неодноразове порушення Конституції України і намагання втягнути народ України в чергове неоімперське обєднання під назвою «Таможенний союз» вимагаємо розпочати процес імпічменту діючого президента України В.Ф. Януковича і негайної відставки підконтрольного йому уряду на чолі із М.Я. Азаровим.

3. Закликаємо всіх українців, незалежно від їхнього місяця проживання, кому не байдуже майбутнє нашої Батьківщини проявити свою громадянську позицію і всіма можливими способами підтримати протестний «Євромайдан» в столиці України.

Разом і до кінця!!!

ВСЕГРОМАДСЬКИЙ КОМІТЕТ МЕТРОПОЛІЇ ЧІКАГО НА ЗАХИСТ ЄВРОПЕЙСЬКОГО ВИБОРУ  УКРАЇНИ.