Слід не допустити реалізації путінського та медведчуковського плану по розриву України на кілька держав – І.Богословська

КИЇВ. 30 листопада. УНН. Народний депутат Інна Богословська, яка написала заяву про вихід з Партії регіонів, наголосила в коментарі УНН, що наразі слід не допустити реалізації путінського та медведчуковського плану по розриву України на кілька держав.

“Головне – не допустити реалізації путінського та медведчуковського плану по розриву України на кілька держав. Хоча такий сценарій наразі реалізується – руками Віктора Януковича. Янукович допомагає реалізувати старі плани Володимира Путіна по розділу України та приєднання частини території до Росії”, – підкреслила політик.

“Тому ми всі ми повинні об’єднатись та забути про особисті амбіції, створювати нову парламентську більшість в Верховній Раді Україні. Вона буде створена 2 грудня”, – наголосила Інна Богословська.

Нагадаємо, І.Богословська підтвердила УНН, що залишає лави ПР та парламентської більшості через події під час нічного розгону Євромайдану у Києві.
Джерело: УНН

http://www.unn.com.ua/uk/news/1278398-slid-ne-dopustiti-realizatsiyi-putinskogo-ta-medvedchukovskogo-planu-po-rozrivu-ukrayini-na-kilka-derzhav-i-bogoslovska

About Nataliya Zubar 2354 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair