Звернення до працівників ДАІ

Завтра, 1 грудня, багато громадян будуть їхати до Києва на народне віче – мирну, конституційну акцію протесту в столиці.

Ми звертаємось до всіх працівників ДАІ із закликом не чинити опір просуванню транспорту на Київ. Громадяни мають конституційне право на мирний протест і саме це право вони будуть реалізувати. Як і раніше, влада намагатиметься зупинити транспорт, який перевозить мітингувальників.

Офіцери!
Пам`ятайте, що ви складали присягу народу України.

Пам`ятайте, що ви не можете виконувати злочинні накази.

Пам`ятайте, що ця сама влада тільки вчора віддала злочинний наказ спецпідрозділу Беркут про кривавий розгін мирного протесту на Майдані Незалежності.

А вже сьогодні на бійців, які виконували цей наказ завели кримінальні справи, намагаючись зробити їх винними. Пам`ятайте, що ситуація в країні є вкрай напруженою та зупинені вами протетувальники можуть вступити з вами в конфлікт. Чи будете ви виконувати злочинний наказ завтра? Пам`ятайте, що серед протестувальників можуть бути ваші діти, брати, сестри, матері та батьки.
Відповідати за свої дії вам доведеться не тільки перед народом України, а і перед вашими сім`ями та власною совістю.

Громадський рух “Ми – європейці”

About Людмила Ямщикова 733 Articles
Координатор Майдан Моніторингу на півдні України (Одеська, Миколаївська, Херсонська області). Сфери компетенції: проектне мислення, громадянське суспільство, суспільний діалог, інформаційні технології.

3 Comments

Comments are closed.