Увага Конкурс: «Усе створіння славить Творця»

buroRizdvo

Дорогі друзі, наближаються Різдвяні свята і все навкруги завмирає в трепетному очікуванні приходу обіцяного від віків Месії. З нагоди «Різдва Христового 2014 року» Бюро УГКЦ з питань екології проводить конкурс на краще авторське віншування-привітання під назвою «Усе створіння славить Творця».

Мета конкурсу: сприяти усвідомленню Правди нашої християнської віри про те, що Різдво – це свято усіх, в тому числі й усього Божого створіння – природи, яка через наше шанобливе до неї ставлення також прагне відчути радість з приходу Спасителя.

Даний конкурс, який проводиться вперше, є чудовою нагодою для того, щоб переосмислити нашу християнську віру та по-новому – по-божому почати ставитись до створіння, яке «… нетерпляче очікує виявлення синів Божих» (Рим 8, 19).

Долучаючись до цього конкурсу новими авторськими віншуваннями, ми робимо свій маленький вклад у розвиток літературно-культурної спадщини нашої церковної традиції, яка через цей творчий доробок увіковічнить прославу Спасителя серед нашого народу.

Сподіваємось, що даний конкурс стане автентичним внеском для цілісної реалізації загально-церковної стратегії 2020 «Жива парафія – місце зустрічі з живим Христом». «Жива парафія» – це ніщо інше як відблиск Царства небесного в мініатюрі, яке стає реальним вже «тут і тепер» через нашу любов до ближнього та через шанобливе ставлення до природи.

Радіймо і веселімося у Бозі та допоможімо, щоб наші ближні й уся природа через наше до неї ставлення відчула, що народився Христос – Творець і Спаситель світу!

Вимоги до оформлення: текст не більше 1 сторінки А4, шрифт TimesNewRoman, кегль – 14, інтервал 1,15.

Умови конкурсу:

1. Тематична відповідність: віншування-привітання повинні виражати суть свята Різдва Христового і радість та славоспів всього створіння Божого з приводу народження Дитятка Ісуса – Свого Творця і Спасителя.

2. Мають бути чітко вказані:

а. назва віншування (заголовок);

в. прізвище та ім’я учасника;

г. вік та рід заняття (учням потрібно вказати школу і клас);

д. священикам необхідно вказати єпархію та парохію;

е. адреса;

є. телефон.

3. Роботи потрібно надіслати до 20 січня 2014 р. за адресою:

Бюро УГКЦ з питань екології

вул. Гарбарська, 22

76019, м. Івано-Франківськ

або E-Mail: ekoburougcc@ukr.net

Кращі роботи будуть розміщені на сайті Бюро УГКЦ з питань екології: www.ecoburougcc.org.ua. Переможці конкурсу отримають спеціальні грамоти та цінні екологічні нагороди.

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології