#Євромайдан #Харків подякував міліціонерам Харкова за за професійну і якісну охорону громадських заходів

Цей текст було оголошено і схвалено учасниками на мирному зібранні Євромайдану в Харкові 20 грудня на День міліції. Я особисто рознесла копії всім міліціонерам в охороні, а завтра ми офіційно зареєструємо це як звернення в управлінні УМВС Ураїни в Харківській області. Один з вдячних міліціонерів робко висловив сподівання, що може їм дадуть премію…

Реально стояти на такій погоді без руху по дві-три години щоденно – це дуже нелегка робота. Ми хоч стрибаємо і танцюємо рок, а їм – не положено.

Нагадую, що наша організація вже третій рік професійно займається моніторингом дотриманням свободи мирних зібрань в Україні.

Наталка Зубар

podyaka

Текст

ЛИСТ ПОДЯКИ

Громадська організація Інформаційний Центр «Майдан Моніторинг» від імені учасників та координаційної ради #Євромайдан #Харків висловлює подяку співробітникам УМВС України в Харківській області за професійну і якісну охорону громадських заходів, які ми щоденно проводимо з 21 листопада 2013 року.

Від імені учасників мирного зібрання 20 грудня 2013 року біля пам’ятника Тарасу Шевченку по вулиці Сумській ми поздоровляємо вас з Днем Міліції. Бажаємо вам кращих умов роботи, більшої зарплати і зниження рівня злочинності.

З повагою та сподіваннями на подальшу плідну співпрацю,

About Nataliya Zubar 2351 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair