#ЄвроМайдан #Харків продовжить свою діяльність після вчорашнього пограбування

#ЄвроМайдан #Харків не зважаючи на вчорашнє викрадення електрогенератора (http://gazeta.ua/articles/regions/_u-aktivistiv-evrom..) продовжить сьогодні свою щоденну мобілізаційну активність в звичному режимі – скликаємо харків’ян о 18.00 до пам’ятника Тарасу Шевченко.

Напади бандюків нас не зупинять, тимчасово втрачені енергогенеруючі потужності ми сьогодні відновимо.

В зв’язку з нападом на євромайданівських активістів та викраденням орендованого нами генератора, ми змушені констатувати, що для Харкова гасло, яке ми скандували декілька днів поспіль – “міліція з народом” вже втратило актуальність. Простий приклад – на місце вчорашнього пограбування (а це центр міста) міліція прибула тільки за годину, після кілька десятків повторних викликів. Також ми підсилюємо заходи забезпечення громадського порядку – євромайданівську службу охорони буде забезпечено спецзасобами для нейтралізації найманців-провокаторів, відбиття фізичної агресії, охорони майна євромайдану.

Для довідки: вчорашнє викрадення гепотітушками євромайданівського генератора кваліфікується згідно ч. 5 ст. 186 Кримінального кодексу: грабіж, вчинений організованою групою,- карається позбавленням волі на строк від 8 до 13 років із конфіскацією майна.
Чи будуть знайдені та притягнуті до кримінальної відповідальності злочинці та їх замовники-наркомани (гепа-допа) – питання риторичне.

На зібрані громадою кошти ми надрукували декілька тисяч стрічок, наліпок, листівок, афіш. ДУЖЕ потрібна волонтерська допомога у їх якнайшвидшому поширенні серед харків’ян. Отримати ці матеріали ви зможете на самому євромайдані. Також потрібні волонтери по інших напрямках. Зголошуватись можна біля Шевченка.

Формулюйте, озвучуйте та реалізовуйте спільно з нами ідеї, як пробудити та підняти харків’ян. Нам не потрібен рабська зона мутного союзу. Ми хочемо жити в цивілізованій, вільній Україні!

Вбудоване зображення 1

About Nataliya Zubar 2351 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair