Майдан Reload вийшов на Харківський Євромайдан.

3 грудня 2013 року в рамках проекту “Майдан Reload” мала відбутись публічна дискусія на тему: Євромайдан: що далі?

Інформаційний центр “Майдан Моніторинг”, огляду на події останніх днів, вирішив, що ця дискусія має відбутись на Харківському Євромайдані, біля пам’ятнику Великому Кобзареві, де, власне, і розпочався Харківський Євромайдан, і де він відбувається щоденно від 18-ї години.

Ось відеозапис прямої трансляції цієї дискусії.

http://www.youtube.com/watch?v=5mTfn8IJvA4/feature=share/t=1m9s

Перепрошуємо за якість запису/трансляції. Інформаційний центр “Майдан Моніторинг” – лише громадська організація, а не телевізійна студія і не Інтернет-провайдер. На жаль. Тому ми закликаємо телевізійників долучитись до трансляції подій Харківського Євромайдану, аби ті люди, які з тих, чи інших причин не змогли бути присутніми, могли би почути та побачити, як харків’яни-європейці обстоюють свій вибір, свої громадянські свободи та людські права.

 

* * *

Інформаційний центр “Майдан Моніторинг” від 27 листопада 2013 року висвітлює події Харківського Євромайдану. Записи прямих етерів та відео, створене на матеріалі тих подій, ви можете переглянути на youtube-каналі “Майдан Моніторинг”http://www.youtube.com/user/ukrainianreport/videos?sort=dd&view=0&shelf_id=2

* * *

Проект “Майдан Reload” став можливим завдяки підтримці Міжнародного фонду “Відродження”