“Мрія для україни” на Вінницькому #Євромайдан

На вінницькому Євромайдані сьогодні, 14 грудня, розпочалася акція «Мрія для України».

Вінничани писали на жовто-блакитних прапорцях побажання державі та озвучували свої мрії.

 

В акції взяли участь і молодь, і літні люди, і навіть діти. Побажання у кожного були свої, але у всіх них прослідковувалась єдина спільна мета – аби Україна була процвітаючою державою, в якій живуть щасливі та вільнодумні люди.

 

 

– Я написала на прапорці, що бажаю всім українцям добра та злагоди, щоб вони зустріли 2014 рік в благополуччі та зі своїми рідними, – каже вінничанка Клавдія Шароварська.

 

До неї приєднується і вінничанка Віра Драпалюк.

– Я теж бажаю всім добра,  каже вона. – А ще я написала: «Геть тортури з боку влади». Бо хочу, щоб мої діти спокійно жили у своїй країні.

 

Вінничанки Клавдія Шароварська та Віра ДрапалюкВінничанки Клавдія Шароварська та Віра Драпалюк

Як наголосила активістка місцевого Євромайдану, голова жіночого департаменту обласної організації партії «УДАР» Людмила Станіславенко, всі побажання повинні бути позитивні та світлі.

 

 

Голова правління Вінницької громадської організації «Гармонія» Раїса Панасюк написала на прапорці, що Вінниця – це європейське місто щасливих людей

– Особисто я побажала Україні любові,  благополуччя, а головне – миру, каже вона. – Це моє найбільше бажання.

 

 

Ідея створення гірлянди з побажань та мрій належить Володимиру Зайцю, який є автором дерев’яних скульптур баби і діда, що стоять нині на площі ТеатральнійІдея створення гірлянди з побажань та мрій належить Володимиру Зайцю, який є автором дерев’яних скульптур баби і діда, що стоять нині на площі Театральній

 

 

За словами Людмили Станіславенко, прапорці, які сформують у гірлянду,  будуть передані на київський Майдан, і стануть прикрасою для головної ялинки України.

 

 

Організатори акції сподіваються, що «Мрія для України» стане загальнодержавною акцією.

 

 

Голова правління Вінницької громадської організації «Гармонія» Раїса Панасюк написала на прапорці, що Вінниця – це європейське місто щасливих людей.

 

– Важливо, щоб ми не боялися мріяти, щоб наші мрії об’єднувалися, щоб ми їх проговорювали, адже насправді ми мріємо про одне і те ж саме, – каже вона.

 

За словами Людмили Станіславенко, прапорці, сформовані у гірлянду, будуть передані на київський Майдан, і стануть прикрасою для головної ялинки УкраїниЗа словами Людмили Станіславенко, прапорці, сформовані у гірлянду, будуть передані на київський Майдан, і стануть прикрасою для головної ялинки України

Назвав Вінницю європейським містом і депутат міськради, голова обласної організації партії «УДАР» Ігор Ткачук.

 

– Сьогодні вінничани знову демонструють те, що бажають жити за європейськими стандартами та сповідувати європейські цінності – свободу вибору та рівноправ’я.

Ідея створення гірлянди з побажань та мрій належить Володимиру Зайцю, який є автором дерев’яних скульптур баби і діда, що стоять нині на площі Театральній.

За його словами, коли він був на київському Євромайдані, помітив, що головна ялинка має не надто привабливий вигляд. Саме тоді і виникла ідея прикрасити її гірляндою з прапорців, які підпишуть всі небайдужі українці.

– Коли ми повеземо вінницькі прапорці з побажаннями у столицю, дорогою до Києва будемо зупинятися і пропонувати всім бажаючим долучитися до цієї акції.

 

– See more at: http://ilikenews.com/node/11348#sthash.5WLrmUtt.dpuf