“Настав час народу бути прогматичними до влади” #’євромайдан

У соцмережі вконтакті студенти поширюють таку відозву. Революція? Все тільки починається!

ПРОЧИТАЙ – ТА ПЕРЕДАЙ ДАЛІ! Той хто прослухав. 1. В Україні офіційно оголошено революцію! З партії регіонів виходять депутати, чартерами олігархи тікають з України, голова Адміністрації президента подав у відставку – ЦЕ РЕВОЛЮЦІЯ ДРУЗІ! 2. Опозиція, студенти, громадські діячи створюють Національний штаб спротиву. Перший заклик штабу НЕ йти на роботу та навчання в понеділок, а їхати в Київ! 3. Луценко, Кличко, Тягнибок- закликають всіх їхати в Київ, в понеділок місто вже мусить стояти! Всі держ.органи мають бути заблоковані. 4. Завдяки голосам бувших регіоналів та комунякам, Януческу буде оголошено імпічмент, а тиск Революції на вулиці пришвидшить цей процес. В Україні будуть проведені дострокові Президентські вибори, до Верховної ради, та всіх місцевих рад. Ця бандиська влада пішла на “бєспрєдєл”, вони не проведуть в 2015-у році чесних виборів лише Революція та тиск вулиці зробить їх ДОСТРОКОВИМИ ТА ЧЕСНИМИ. МИ – Є ВЛАДА, МИ ЇЇ БЕРЕМО В СВОЇ РУКИ! 5. Прочитавши це повідомлення пердай його далі! Перший збір – м.Київ, 1-го грудня, в 12:00, Пам`ятник Шевченку.

СЛАВА УКРАЇНІ! Сьогодні українці на порозі зміни бандитської влади. Але повалення режиму Януковича — це лише половина роботи. Інша половина полягає у створенні запобіжників, які унеможливлять в майбутньому обрання чергових президентів-паразитів. Другою вимогою всіх українських Майданів є створення механізму персональної відповідальності президента за плоди своєї діяльності. Суть вимоги проста: якщо президент має найбільші повноваження в державі, то він повинен нести і найбільшу персональну відповідальність за свої дії. Оцінювання його діяльності проводиться виборцем в момент закінчення повноважень президента і обрання наступника. Наслідком позитивного оцінювання є відповідна матеріальна винагорода. Негативне оцінювання призводить до арешту майна та/або позбавлення волі. Так буде чесно! Лише та людина, яка не боїться відповідальності, може стати президентом. Кожен українець отримує гарантію, що обраний ним керівник буде виконувати волю народу. НАРОД БУДЕ НАЙМАТИ ПРЕЗИДЕНТА НА РОБОТУ, ВИСТУПАЮЧИ РОБОТОДАВЦЕМ, ЯКИЙ МАТИМЕ ЗАСОБИ ДЛЯ ОЦІНЮВАННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ОБРАНОГО ПРАЦІВНИКА. ВЛАДА БУЛА ПРАГМАТИЧНОЮ ДО НАРОДУ 22 РОКИ. НАСТАВ ЧАС І НАРОДУ СТАТИ ПРАГМАТИЧНИМ ДО ВЛАДИ.

ГЕРОЯМ СЛАВА! АВТОР: УКРАЇНСЬКИЙ НАРОД

About Людмила Ямщикова 733 Articles
Координатор Майдан Моніторингу на півдні України (Одеська, Миколаївська, Херсонська області). Сфери компетенції: проектне мислення, громадянське суспільство, суспільний діалог, інформаційні технології.