Офіціоз. Янукович: “Дуже важливо, щоб масові акції були мирними”

Джерело

imagesПрезидент України Віктор Янукович наголошує на необхідності дотримання усіма сторонами законів під час проведення масових акцій. Про це він заявив в інтерв’ю журналістам українських телеканалів

«Коли ми говоримо, що ми будуємо демократичну державу, демократичне суспільство, – а ми всі громадяни однієї країни, – важливо, щоб учасники цього суспільства і процесів, що відбуваються, дотримувалися законів. Не має значення – чи то представники влади, правоохоронних органів, чи то учасники цих акцій. Всі повинні обов’язково виконувати закони нашої держави», – сказав Віктор Янукович.

За словами Глави держави, важливо, щоб акції мали мирний характер.

«Будь-яке волевиявлення людей, будь-які акції – це підтверджує, що кожна людина має не лише право, а й можливість висловити свою точку зору. Але дуже важливо, щоб ці акції завжди мали мирний характер», – підкреслив Президент.

«Я переконаний у тому, що будь-який, навіть поганий, мир краще за будь-яку найкращу війну», – додав Віктор Янукович.

Президент України Віктор Янукович дав інтерв’ю тележурналістам Лідії Таран («Студія 1+1»), Олені Фроляк (телеканал ICTV), Анастасії Даугулє (телеканал «Інтер») та Євгену Міхіну (телеканал «Україна»).

23 Comments

  1. А мнение людей по другую сторону Днепра вас не волнует?

  2. А люди по другую сторону Днепра поддерживают главу государства, благословившего разгон мирного митинга? Они хотят жить в стране-диктатуре, где для президента-премьера-министров закона не существует? Я о людях по ту сторону Днепра лучшего мнения

  3. Ну так и решайте всё мирным путём, демократическим, до выборов ещё есть время, покажите, чем вы лучше?

  4. Вам нравится жить в корупционной стране, где гражданин не человек, а силовики могут все, где за решение суда можна заплатить?

  5. Чому вони досі кажуть, що він президент? В Україні з пятниці немає президента. Так би і писали – двічі судимий вітя янукович, що наразі обіймає посаду президента… А щодо мирних акцій – то тут згадується розгін Майдану за наказом Януковича в пятницю – коли він хтів призначити “за заслуги” захарченка головою своєї адміністрації. Бо думав, що всіх “нагнув”. А коли зрозумів, що нагинають його, то увімкнув “тормоза”.

Comments are closed.