У Луганську попри димові шашки та міліцію показали фільм про Межигір’я

У Луганську відбувся показ короткометражки про Межигір’я з альманаху “Відкритий доступ”, який мав відбутися раніше але був зірваний

Як повідомили Українській правді у громадському секторі луганського Євромайдану, акція відбулася під стінами Луганської ОДА.

“Незважаючи на те, що міліція намагалася завадити акції, було віддано буквальний наказ “діяти жорстко”, а на площі місцева влада голосно увімкнула музику – через “новорічні свята та розваги для дітей”, показ відбувся. Наші дівчата-активістки стояли “живим ланцюгом”, що певною мірою завадило міліція задіяти силу  на повну”, – зазначила представниця громадського сектору Олександра Дворецька.

За її словами, показ фільму відбувся на сходах облдержадміністрації, глядачами короткого метру стали учасники Євромайдану – близько 200 осіб.

Разом з тим невідомі намагалися завадити показу, кинувши димові шашки у  напрямку організаторів показу, однак через вітер дим майже одразу розвіявся.

Один з зловмисників був затриманий та на місці переданий правоохоронцям.

Як відомо, 26 грудня у Луганську зірвали показ короткометражки про Межигір’я з альманаху “Відкритий доступ”, який мав відбутися в рамках місцевого Євромайдану.

Українська правда

About Віталій Овчаренко 449 Articles
Журналіст, громадський діяч, Донеччанин, ветеран російсько-української війни.