#Євромайдан’и світу повинні об’єднати зусилля

Віктор Янукович продовжує відкрито зневажати волю народу, публічно ігнорує протестами громадян України, зраджує державним інтересам. Українці Мілана пропонують Євромайданам Італії та світу об’єднати зусилля у боротьбі проти злочинної влади.

Корупційна антинародна влада намагається заглушити невдоволення шляхом маніпуляції фактами через засоби масової інформації, влаштовує провокації, використовує правоохоронну систему в боротьбі проти власного народу!
Очевидним є факт того, що Віктор Янукович – заручник власних комплексів та примітивного світогляду – і надалі продовжуватиму боротьбу, згідно тактики такого типу керівників: за будь-яку ціну намагатиметься втримати владу і посилити терор.
Тому отримати швидку перемогу буде не легко.
Незгідні із таким станом речей, повинні продовжувати проведення широких Громадських протестів, і в Україні, і за кордоном. Ми повинні зосередити зусилля в боротьбі з Віктором Януковичем і його клікою, знищити його режим шляхом запровадження системних і конкретних заходів з метою:
1. Зробити Віктора Януковича символом державного злодійства, причиною приниження, зневаги і повальної бідності широких верств громадян України;
2. Продемонструвати політичній еліті і бізнесу в Україні що Янукович є детонатором перетворення життя їх сімей на об’єкти зневаги та нападок з боку суспільства як в Україні, так і за її межами. Викликати бажання, за будь-яку ціну, дистанціюватися від Януковича і його команди.

Ми, громада українців Італії, відповідно до ст. 5 Конституції України, підтримуємо прагнення мільйонів українців, пропонуємо наступні заходи:
1. Продовжувати блокувати Віктора Януковича в його резиденції у Міжгір’ї, інформаційно перетворити Міжгір’я на «бункер Гітлера», – символ корупції і приниження громадян;
2. Закликати уряди США і країн ЄС ввести санкції проти кривавих партнерів Віктора Януковича – Андрія Клюєва, Віталія Захарченка;
3. Розгорнути широку інформаційну компанію на Сході і Півдні України з метою формування іміджу Януковича як символу злодійства, причини приниження, безправ’я і бідності громадян цих регіонів;
4. З метою проведення пікетів, збирати дані про маєтки, та перебування сімей олігархів за кордоном, оперативно повідомляти про це громадськість, через соціальні мережі.
5. Направити звернення до Парламенту, Президента, Уряду країн перебування громад українців, з вимогою введення санкцій проти осіб, що підтримують режим Віктора Януковича.

Рішення громади українців Італії
12.01.2014 м. Мілан