KOZAK SYSTEM в арт-клубі 44

Проект Меломан презентує – KOZAK SYSTEM в арт-клубі 44!

KOZAK SYSTEM (ex-Гайдамаки) – найсильніший енергетик, символ України у Європі, фантастична суміш українського, козацького драйву, густо замішаного на ритмах ska, reggae і панку, музиканти високого класу, бажані гості в Німеччині, Швейцарії, Польщі, Голландії, Австрії , Румунії, Швеції, Італії, Канаді, США, на найбільших фестивалях світу: «Lowlands», «Mundial», «Przystanek Woodstock», «Amsterdam RootsFest».
У 2009-му вперше в історії український гурт виступив на Головній Сцені найбільшого в Центральній та Східній Європі фестивалю «Sziget», зігравши серед зірок світового масштабу: Sting , «The Prodigy», «Bloc Party», «Faith No More», «Placebo», «The Offspring», «Fatboy Slim» і «Sex Pistols». Альбом, виданий спільно з легендарним польським гуртом «VooVoo» за два тижні став золотим.

Навесні 2012-го, взявши нову назву (стара «Гайдамаки» та eкс-вокаліст залишилися в минулому), KOZAK SYSTEM всього за півроку дали понад 40 успішних концертів в Україні та за кордоном, виступили разом з «VooVoo» на грандіозному міжнародному фестивалі «Noc Kultury 2012» в Любліні – неформальному відкритті чемпіонату Європи з футболу, який відвідало 70 тисяч глядачів з Польщі та України. Гучна презентація альбому «Шабля» у кращому концертному холі України зібрала увесь вітчизняний арт-бомонд. Альбом, виданий компанією «CompMusic / EMI», став новим подихом після трансформації гурту, втіленням абсолютного щастя музикантів бути разом на сцені.

У ніч Нового 2013 року гурт виступив на Червоній площі Москви, продовживши тур в Україні, Канаді та Польщі. У лютому 2013-го альбом «Шабля» виходить на польському лейблі «Lou & Rocked Boys», а в Росії на лейблі «Містерія Рекордс»

На концерті в арт-клубі 44 на прихильників гурту чекає спеціальна програма та деякі несподіванки.

31 січня о 22:00, Арт-клуб 44, Хрещатик 44-Б

Довідки та бронювання столів (044) 279 4137

КВИТКИ
Попередній продаж – 70 гривень – в касах та на сайті Карабас та арт-клубі 44
В День концерту – 100 гривень (тільки в клубі)

Проект “Меломан”
Проект «Меломан» створено для людей, які дійсно «палко люблять музику», чиї смаки та інтереси не обмежені якимось догмами чи умовностями. В проекті приймають участь зовсім несхожі музиканти, що грають дуже різну музику. Та кожен з них – унікальний та неординарний. І саме це їх поєднує. Неформальні музичні вечори – це можливість живого спілкування, це клуб, до якого ми запрошуємо і фанів, і музикантів, – друзів та колег тих, хто буде виступати на сцені.

В проекті вже прийняли участь найцікавіші українські та іноземні музиканти: «Перкалаба», Валентин Стрикало, «MRK», Тарас Чубай, «KOZAK SYSTEM», Соня Сотнік, «Qarpa», Biplan (Літва), «Мегаполіс» (Росія), «Настя» (Росія), RasKar (Росія), “Маша и медведи” (Росія), «STRAMASH» (Великобританія), THE TOOBES (Білорусь). Будемо раді почути ваші побажання щодо наступних концертів.
Продюсер Марина Степанська

Подія у Фейсбуці – ТУТ

1146493_721989801154098_2146084331_n

1 Comment

Comments are closed.