Муфтій Саїд-хазрат Ісмагілов: Ігноруйте інформаційну війну проти Майдану

Муфтій Духовного управління мусульман України " Умма" Саїд Ісмагілов та канцлер Донецько -Харківського екзархату УГКЦ о.Василь Пантелюк на донецькому ЄвромайданіМуфтій Духовного управління мусульман України ” Умма” Саїд Ісмагілов та канцлер Донецько -Харківського екзархату УГКЦ о.Василь Пантелюк на донецькому Євромайдані

На сьогодні інформаційну війну довкола Євромайдана можна охарактеризувати так: ми постійно пояснюємо, що стоїмо не за політиків , не за опозиційні партії і навіть не за Євросоюз . А нам наполегливо ” втирають ” , що опозиційні лідери – ” ніякі ” , Євросоюзу ми не потрібні , а “покращення” скоро з’явиться за нами в погонах або в цивільному , але з “корочкою” і з яким-небудь папірцем до суду. Тому що ” почуло кожного” , а багатьох навіть відстежило , сфоткало , або зняло на камеру.
І скільки ми не говоримо , що ми не за дядька ( дядьків і тітку ) тут стоїмо , а за себе і один за одного , за свої права і свободи , проти корупції , насильства і зубожіння широких верств громадян при казковому збагаченні особливо “обраних” , нас не чують , або роблять вигляд, що не чують.

Я думаю – друге. Нам навіюють , що ми ” відпрацьовуємо ” за якихось лідерів і не здатні бути самостійною силою. Не піддівайтесь навіюванню . І навіть якщо всі опозиційні лідери раптом поб’ються , подадуть один на одного до суду , обіллються фекаліями і почнуть носитися з факелами , щось десь підпалюючи , волаючи і безпричинно сміючись , ми просто скажемо: ” Опозиціонер збожеволів. Яка прикрість! ” .
Зімкнемо свої ряди і продовжимо нашу боротьбу за справедливість , законність , наші права і свободи . Тому що ми вже стали громадянським співтовариством , і тепер нехай політики всіх кольорів і мастей почешуть потилиці і , нарешті , усвідомлюють , що це не вони потрібні нам – українському народу , а ми їм потрібні. Без нас вони – ніхто і ніщо . Тепер ми будемо повертати їх на землю , якщо вони раптом відчують себе небожителями .

Дорогі українці , ігноруйте інформаційне розтління , яке хоче нас розчарувати і розсварити , хоче нас знову повернути в стан сірої безвольною біомаси. Ми вільні , сильні і щасливі. У нас є віра і власну гідність . Ми – унікальні і доброчесні . Ми – переможемо!

Муфтій Духовного управління мусульман України «Умма» Саїд-хазрат Ісмагілов вважає, що українцям варто ігнорувати інформаційну війну проти Майдану

1 Comment

Comments are closed.