Михайло Лебедь: Побили #євромайдан’івця, екс-голову Рівненської ФРІ

Щойно з лікарні. Так, сьогодні бандити режиму ПОБИЛИ ще одного мого друга, Віталія Примака – одного з громадських лідерів Майдану в м.Рівне, екс-голову Рівненської ФРІ, Голову організації “Молодь – ДІЄ”, члена Рівненської організації ВО “Майдан”.

Він був на нічній варті на рівненському Майдані, коли до нього підійшли двоє здорованів, які косили під п’яних і хотіли поговорити про сенс протесту. Є підозра, що один з них – співробітник СБУ або МВС (місто маленьке, обличча вже “прімєлькалісь” на інших акціях. В якийсь момент Віталік зателефонував в “102”, що здорованів не злякало: “Та
дзвон кому хочеш”. Міліції не було десь 15-20 хвилин. Здоровані відійшли порадитись, а потім знову підійшли, і зі словами “це тобі за Європу” двічі вдарили Віталія в голову. Потім повільно пішли. Віталій повторно зателефонував у “102”. Місто, між іншим, мале – до найближчого відділку міліції максимум 5 хвилин.

Зараз Віталій знаходиться у нейрохірургічному відділення міської третьої поліклініки. У нього підозра на струс мозку.

І це ж не перший побитий активіст за останніх півтора місяці. Були ще скалічені і порізані.

Скільки треба ще доказів того, що влада бандитська? Скільки доказів, що міліції і судів в цій країні насправді немає? Скільки треба ще жертв, щоб ви почали самоорганізовуватись і брати владу в свої руки?