Тарас Ткачук: Як піднімати дух Майдану

У минулому залишаються часи, коли ми на власній землі змушені були відстоювати власні інтереси, коли ми не могли розмовляти рідною мовою, творити власне мистецтво, пишатися своїми досягненнями, користуватися власними багатствами.

МИ – сильна нація, хоча й уражена багатьма хворобами, але ми видужаємо і зможемо все подолати.

Прийшов час діяти і вказати окупантам, що на цій землі є справжній господар. Це  НАШ НАРОД.

Наша програма матиме назву НАСТУП, а її гасло – «Закон і порядок»

Кожен з активних учасників громадянської ініціативи повинен розуміти, що владу НІХТО просто так ніколи не віддавав і не віддасть, тим більше у цій країні.

Ми повинні нарешті зрозуміти, що практично всі багатства і ресурси нашої країни зосереджено в руках чужинців, які НІКОЛИ не захищатимуть інтереси українців та України. Під словом «українці» ми розуміємо будь-якого громадянина (незалежно від походження), котрий вважає цю землю рідною і готовий працювати на благо цієї землі, а якщо доведеться, то й відвойовувати рідну землю у наших ворогів.

На сьогодні постала гостра потреба реальних дій, що означає важку працю над виробленням конкретного плану, який ми почнемо втілювати у життя одразу ж, як тільки прийдемо до влади.

Поки що ми не можемо захопити владу, але ми можемо створити альтернативні незалежні структури, які виконуватимуть функції всіх державних органів зі своїми міністерствами, управліннями та громадськими зборами усіх рівнів (обласними, районними, міськими, селищними та сільськими).

Нам потрібно зібрати ВСЮ національну еліту, готову розробити план під назвою «10 кроків до перемоги».  Це повинен бути план на найближчі 10 років, з детальним описом кожного кроку.

Одне з першочергових завдань – створення Національного Легіону (силової структури Всеукраїнського рівня) та Національної Гвардії (служби безпеки), які разом складатимуть Армію Національного Порятунку.

Кожен повинен визначитися, у якій сфері він готовий допомагати і які конкретні дії виконувати.

Для початку пропонуємо працювати за такими напрямками (перелік відкритий):

1)     Економічний розвиток

2)     Промислова політика

3)     Сільське господарство

4)     Фінансова система

5)     Освіта і наука

6)     Медицина

7)     Податкова система

8)     Правове забезпечення

9)     Національна безпека

10)  Культура і спорт

11)  Енергетична система

12)  Зовнішня політика

 

В усіх перерахованих сферах нам потрібно зосередити зусилля найкращих спеціалістів, готових у будь-який момент узяти владу у свої руки і з першого ж дня почати втілювати у життя створену програму, яка передбачатиме реалізацію запланованого протягом конкретних періодів: місяця, півроку, року, трьох, п’яти, семи і десяти років.

 

Щоб зміни стали реальними, нам потрібно знайти 80 тисяч чесних спеціалістів з усіх сфер. Усі вони повинні бути налаштовані на важку і виснажливу роботу протягом тривалого часу, адже в країні потрібно робити капітальний ремонт, а це завжди означає винесення усього непотребу  і заміну його на нове і набагато ефективніше.

 

Усі ці спеціалісти повинні представляти ВСІ регіони нашої країни. Тобто на початковому етапі ми повинні знайти по 20 кращих представників у кожній сфері господарювання з кожного регіону України. Кожна кандидатура мусить пройти через громадське обговорення, оскільки їй ми довіримо набір однодумців з обраної нею сфери. Кожен з 20 обраних повинен у найкоротші терміни сформувати команду з 20 – 30 осіб, які захищатимуть свою програму і реалізовуватимуть її після нашої перемоги.

 

Усім учасникам Громадської Ініціативи потрібно забезпечити правову підтримку та безпеку їх та їхніх сімей.

 

Наша ставка повинна робитися на представників малого та середнього бізнесу.

 

Пріоритетними визначити такі напрямки:

  1. Медицина
  2. Освіта
  3. Промисловість

 

Особливу роль на початковому етапі потрібно відвести Національній Гвардії, яка повинна в очах звичайних громадян здобути високий авторитет за рахунок свого професіоналізму, чесності та безкомпромісності.  Саме НГ повинна виконати роль РЕАЛЬНОГО захисника звичайних громадян цієї країни від свавілля людей у погонах та представників влади, які нехтують будь-якими законами України.  З цією метою за будь-якими діями НГ повинні стояти високопрофесійні юристи, а будь-які спроби дискредитувати наш рух повинні  спричиняти серйозний резонанс у всіх доступних нам засобах інформації.

 

Найближчим часом потрібно сформувати чорні списки, у які увійдуть усі, хто скомпрометував себе в очах громадськості. У такому списку вказати ПІП, дату народження, регіон, місце роботи і причину, чому занесли до цього списку. Такі списки поновлюватимемо щотижня і оприлюднюватимемо в Інтернеті на спеціально створеній сторінці.

 

Тарас Ткачук.

Голова правління Вінницького обласного “Центру освітніх технологій”.

Кандидат філологічних наук.

About Nataliya Zubar 2351 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair

1 Comment

  1. Доля України залежить від тебе!
    Як довго ти живеш,ти повинен думати тільки про перемогу!
    Ти повинен знищити всіх хто проти тебе!

Comments are closed.