“Тітушки” не змогли зірвати мітинг Харківського Євромайдану. ч. 2 (відео)

Напад відбувся з боку Оперного театру. В нападі брали участь 20-30 «тітушок». Вони мали на озброєнні бейсбольні бити, газові балончики та, як з’ясувалося пізніше, «коктейлі Молотова». Сутичка була короткою. Кілька охоронців Харківського Євромайдану отримали легкі травми. Нападники були зупинені, повалені на сніг та передані міліціонерам. Один з нападників перебував у стані наркотичного сп’яніння. Йому була викликана швидка. Не обійшлось без матеріальних втрат: була розбита камера знімальної групи «АТН».

Опісля відбиття атаки, охоронці Харківського Євромайдану перейшли у наступ і відтіснили нападників від мирних мітингарів. Настрій був рішучий і, як би міліція не прикрила «тітушок», вони б отримали доброго прочухана.

 

З рештою, міліція локалізувала (оточила) «тітушок» та вилучила в них до 10-ти пляшок «коктейль Молотова». Співробітники міліції вилили вміст скляних пляшок на сніг, а самі пляшки склали у смітник.

Надалі міліціонери, потримавши «тітушок» деякий час в оточенні, їх відпустили. «Тітушки» вишикувались в колону по двоє і попростували в напрямку Зоопарку.

Мирний мітинг продовжився.

Мітингарі очікували нових атак «тітушок». Було створено коло оборони.

 

Протягом мітингу спостерігаласть активність кількох груп чоловіків з “колорадськими лєнточками” на одязі.

IMG_0223

IMG_0221

 

 

2 Comments

  1. Ми будемо боротися до перемоги,навіть якщо це займе ціле життя!
    Наша боротьба буде тривати поколіннями українців!
    Ми живемо в історичні дні України!
    В віках будуть пам’ятати холодну зиму 2014 і героїв Майдану!
    Ми переможемо!

Comments are closed.