Користувачі соціальних мереж визначають «Лідерів Майдану»

лідери-майдануПонад 30 тисяч  користувачів і понад 70 тисяч голосів – такими є результати додатку для соціальних мереж  «Лідери Майдану» за перші три дні роботи. Автором ідеї та розробником додатку виступила цифрова комунікаційна агенція PlusOne DA.

«Ми мали на меті кілька завдань. По-перше, нам самим будо цікаво потестити рівень підтримки того чи іншого політика у соціальних мережах. І перші результати вже дали зрозуміти, що офіційні лідери опозиції та лідери громадської думки – це дуже різні люди. По-друге, ми завжди стараємося бути в тренді політичних цифрових комунікацій, тому були просто зобов’язані розробити такий продукт», – сказав директор PlusOne DA Василь Самохвалов.

За правилами додатку, визначати «Лідерів Майдану» можуть користувачі двох соціальних мереж: Facebook та ВКонтакте. Кожен користувач може голосувати за будь-яку кількість «лідерів», але не більше одного разу за одну особу. Також у додатку реалізовані функції пошуку та додавання свого варіанту «Лідеру Майдану».

Додаток доступний за наступними адресами:

–         https://apps.facebook.com/maidan_leader (для Facebook)

–         http://vk.com/app4185255 (для ВКонтакте)

 

PlusOne DA є цифровою комунікаційною агенцією, що спеціалізується на просуванні комерційних і політичних брендів в інтернеті.

 

 

12 Comments

  1. Тут першою повинна бути Юлія Тимошенко! Вона одночасно на всіх наших МАЙДАНАХ. Вона необхідна на волі, необхідна народу для перемоги.

  2. Будь ласка..не говоріть за Юлію, вона має заплямовану біографію. .коли ці хлопці і дівчата є нашим світлим майбутнім!

  3. я про це говорив ще восени минулого року:— ОБЕРІТЬ ЛІДЕРА МАЙДАНУ шляхом голосування, технологічно-? ну бодай шляхом, використання мобільних телефонів.
    — Інше питання, те що (справжні) лідери оприділились тільки зараз.!
    Схиляюся до того, що думки літають у просторі, а нам залишається настроїтись на їхню хвилю та зловити.

  4. Оце така так! Я дуже радий, що наш народ підтримує радикальні дії та зміни. Тільки хірургічне втручання може вилікувати нашу країну, вражену раковою пухлиною.

  5. Дмитро Ярош лідер майдану,а згодом і України

  6. Юля має біографію, яку заплямувала пропаганда влади януковичів. особисто я не розумію підтримки Гриценка, внесок якого у дії Майдан обмежується словами та планами і повною відсутністю дій.

  7. Вікторе, я читала..але там нема нічого нового в її словах…потрібно судити по ділах а не по словах..Вона нічого корисного не зробила для країни…при ній почали голосувати за партію….далі прохід в ВР по партійних портфелях…ой списках…ми раніше обирали депутатів окремо які представляли ту чи іншу партію…тепер ми бачимо що нова система спрацювала проти неї самої…та й проти всієї України

  8. “Від самого початку Юля Тимошенко використовувала викривлену модель національної політики. Вона полягає в тому, що політична влада використовується для будування своєї власності політиків, а також кланів, що їх підтримують, а не для вирішення соціальних проблем.
    Помаранчева революція спалахнула насамперед як протест проти цього методу ведення політики… Пані Тимошенко, яка стала її іконою, після перемоги не зробила нічого, щоб змінити цю ситуацію. Навпаки – і надалі жила в цій системі. ”
    http://www.pawelzalewski.eu/ua/ukraine/836,.html
    про неї багато чого недоброго відомо….її досвіду нам не потрібно.

  9. “Від самого початку Юля Тимошенко використовувала викривлену модель національної політики. Вона полягає в тому, що політична влада використовується для будування своєї власності політиків, а також кланів, що їх підтримують, а не для вирішення соціальних проблем.
    Помаранчева революція спалахнула насамперед як протест проти цього методу ведення політики… Пані Тимошенко, яка стала її іконою, після перемоги не зробила нічого, щоб змінити цю ситуацію. Навпаки – і надалі жила в цій системі. ”
    http://www.pawelzalewski.eu/ua/ukraine/836,.html
    про неї багато чого недоброго відомо….її досвіду нам не потрібно.

Comments are closed.