Сергій Жадан: Якщо відступити – ми зрадимо самих себе

завантаженняДрузі. Всі, хто підтримував і підтримує Харківський Євромайдан. Розумію ваш сьогоднішній стан і настрій, розумію ваші почуття з приводу позавчорашнього побоїща. Але хочу сказати таку річ. Дуже важливо сьогодні не впадати у відчай та зневіру. Але так само важливо триматись своїх поглядів і своєї позиції. Згадайте, з чим ми прийшли на майдан три місяці тому. Згадайте, проти кого ми весь цей час боролись. Згадайте, хто є сьогодні джерелом розбрату й дестабілізації в Харкові. Це не війна харків’ян із харків’янами. Це не війна між співвітчизниками. Пам’ятайте про це.

Поїдуть бєлгородські гастролери, сяде харківська солодка парочка, розбіжаться їхні бойовики. А з рештою учасників позавчорашнього “мирного” мітингу нам доведеться далі жити в цьому місті. Так, саме з тими жіночками, котрі тішились позавчора зі знущань над харківськими підлітками, з чоловіками, які тягли майданом харківських студенток, із міліцією, з таксистами, з працівниками швидких.

Іншого Харкова в нас немає, всім нам випало жити саме тут. Тому зберігайте голови холодними, а серця – гарячими. Ви ж самі розумієте, хто стоїть за позавчорашньою зачисткою. Ви знаєте прізвище людини, яка вбиває це місто, ви чули позавчора його заяви про мир, ви бачили його позавчора після погрому в коридорах ОДА. Не забувайте про це.

В нас попереду важка боротьба. Але якщо сьогодні відступити – ми зрадимо самих себе. Разом і до кінця.

П.С. Зніму шви – повернусь на барикади.

3 Comments

  1. Зараз питання номер 1:
    Які обласні управління СБУ прагнуть здатися росіянам-окупантам, а які готові вбивати росіян-окупантів?

    Це немислимо, це щось нереальне: ціле територіально-адміністративне управління СБУ перейшло на сторону окупанта БЕЗ ЖОДНОГО ПОСТРІЛУ!

    Хтось може пояснити що це за довбана держава. Що з іншими обласними управліннями СБУ? Хтось чув про ротацію і масові звільнення в СБУ?

    І ця влада звертається про військову допомогу до третіх країн, щоб потім масово відстрілювати в спину їхніх солдат мєнтами, кагебістами із СБУ, військовими з ДИВНОЇ УКРАЇНСЬКОЇ АРМІЇ.

    Якщо Київ відновить контроль над Кримом ВСЕ, 100% ОСОБОВОГО СКЛАДУ, Кримське управління СБУ має бути розстріляне за зраду. В ІНШОМУ ВИПАДКУ Я НІЧОГО В ЦІЙ ОГИДНІЙ ДЕРЖАВІ НЕ РОЗУМІЮ.

    Та подивіться ще раз відео як цивільні 18-ні хлопчики героїчно під кулями снайперів витягували із поля бою поранених.

Comments are closed.