Віче за єдність України. 23.03.2014

1522258_613579792051977_1952896008_n

Контакти для преси:
Таміла Ташева, ініціатива Крим_SOS
8 (067)430-33-99

В неділю о 12-й годині на Майдані Незалежності в Києві відбудеться «Віче за Єдність України». ГО «Земляцтво кримських татар у місті Києві» приєднується до недільного Віче і підтримує ідею щодо об’єднання дій, задля забезпечення спокою громадян та збереження цілісності української держави: Криму та всіх інших територій України.

В рамках недільного Віче ГО «Земляцтво кримських татар у місті Києві» та громадська ініціатива «Крим_SOS» о 15:00 проведе музично-танцювальну програму, щоб показати культуру кримськотатарського народу.

Кримськотатарська музична програма буде представлена талановитими виконавцями, відомими як в Криму та й на континентальній частині України.
На сцені Майдану виступлять народний артист України Фемій Мустафаєв, заслужена артистка Криму Лєнара Османова та Ленмар Абдуллаєв.
Танцювальну програму забезпечать солісти ансамблю «Арзу» Ельнара Абдуллаєва та Тімур Кастеміров.

Окрім того учасники недільного «Віче за Єдність України» будуть задіяні в унікальне дійство – на Майдані Незалежності, у серці Києва, буде заспіваний гімн кримських татар. Цей символічний акт ще раз покаже, що Україна – єдина держава, і що кримські татари разом з українцямі та усіма іншими національностями, що проживають на території України, є єдиним народом. Всім хто буде задіяний у дійство буде розданий текст гімну кримськотатарського народу.

Чекаємо всіх на недільному «Віче за Єдність України» та музично-танцювальній програмі, яку представлять кримські татари о 15:00 на сцені #Євромайдану.

Подія у Фейсбуці – ТУТ