Оголошено набір на 8-у сесію Школи європейських студій (EU Study Days)

Представництво Європейського Союзу в Україні у співпраці з Українським освітнім центром реформоголошують про набір учасників на восьму сесію Школи європейських студій в Україні (EU Study Days in Ukraine).

Восьма сесія відбудеться з 28 травня по 1 червня 2014 року в Харкові та буде зорієнтована на учасників із східних регіонів України. Школа дасть можливість українським студентам та випускникам ВНЗ:

– дізнатися більше про Європейський Союз від найкращих європейських та українських фахівців;

– глибоко вивчити основні питання відносин між Україною та Європейським Союзом в усіх ключових сферах (політика, безпека, економіка, енергетика, право, цінності, візові питання, перспективи майбутньої Угоди про асоціацію тощо);

– дістати можливість спілкування з представниками інституцій Євросоюзу та його держав-членів, а також з провідними експертами й науковцями;

– створити мережу активних освічених молодих людей, що підтримують європейську інтеграцію України.

Хто може взяти участь?

Участь можуть взяти студенти (останні курси) та випускники українських ВНЗ (які закінчили університет не більше, ніж три роки тому) із самого Харкова, а також із Чернігівської, Сумської, Полтавської, Харківської, Луганської, Донецької та Дніпропетровської областей (цільові області 8-ї сесії).

Пріоритет буде надаватися студентам та випускникам, що здобули (здобувають) освіту за спеціальностями: міжнародні відносини, європейські студії, право, політологія, економіка, фінанси, бізнес, соціологія, журналістика, історія, культурологія, філософія, філологія.

 Як взяти участь?

Для подання заявки на участь в EU Study Days потрібно заповнити онлайн-анкету, яку Ви знайдете за цим посиланням.
Кінцева дата подання заявок – 14 травня 2014 року, 23:00.

Для участі у сесії буде відібрано 40 осіб із цільового регіону. Відбір учасників відбуватиметься на основі поданої заявки та за такими критеріями: а) освітній рівень студента чи випускника, б) представлення якнайбільшої кількості регіонів, в) володіння англійською мовою.

 Про проект EU Study Days

EU Study Days (Школа європейських студій в Україні) дає можливість українським студентам та випускникам ВНЗ дізнатися більше про Європейський Союз та стосунки між ЄС та Україною від ключових експертів у цій сфері.
Участь у Школі є безкоштовною для відібраних студентів. Організатори оплачують проїзд, проживання та харчування учасників з інших міст.

Робочі мови Школи – українська та англійська. Знання англійської мови (вміння говорити та читати англійською, а також розуміти усне мовлення) є обов’язковим для участі у Школі.

Більше інформації про Школу, інформацію про минулі сесії та відео і конспекти деяких лекцій ви знайдете на сайті Школи чи на її сторінці в мережах Facebook та Vkontakte.

Більше інформації можна дізнатися у координаційної групи проекту:
email: eustudydays@gmail.com,
тел.: 097 321 47 30

Проект здійснюється в рамках інформаційної програми Представництва Європейського Союзу в Україні

 

About Nataliya Zubar 2351 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair