Круглий стіл “Дотримання права на захист персональних даних у виборчому процесі”

Громадяни України вже давно звикли до того, що виборчий процес в Україні – це гра  за  правилами, що постійно змінюються. Так в березні 2014 року були внесені остані зміни в ЗУ “Про вибори Президента України”. Але, на жаль, ці зміни жодним  чином не торкнулись приведення у відповідність норм закону до вимог Конвенції про захист осіб у зв’язку з автоматизованою обробкою персональних даних”  та ЗУ “Про захист персональних даних”.

Саме проблему дотримання інтересів всіх учасників виборчого процесу в питаннях забезпечення  прозорості виборчого процесу та захисту персональних даних пропонує обговорити ГО «Територія успіху» під час круглого столу «Дотримання права на захист персональних даних у  виборчому процесі», якій відбудеться  1 липня  2014 року в місті Києві.

Просимо бажаючих взяти участь у обговорені даної теми,  надіслати до 25 червня 2014 року анкету – заявку на електрону адресу teritoriy@i.ua з поміткою «анкета на круглий стіл».

Організатори покривають вартість проїзду, харчування, забезпечують роздатковими матеріалами.  Відшкодування вартості проїзду відбудеться за умови наявності оригіналів квитків.

Контактна особа :

Шаповал Наталля  0997814710

Захід відбувається за фінансовою підтримкою Фонду сприяння демократії Посольства США.

Бланк анкета круглий стіл

Контроль якості інформації на сайті Майдан

Всі новини, статті та записки мають відповідати Інформаційній Політиці Майдану. Якщо ви бачите невідповідність - будь ласка повідомте нам на news@maidan.org.ua і вкажіть гіперлінк (URL) матеріалу. Приклад спростування інформації тут

1 Comment on "Круглий стіл “Дотримання права на захист персональних даних у виборчому процесі”"

Comments are closed.