Останні новини

Круглий стіл “Дотримання права на захист персональних даних у виборчому процесі”

Громадяни України вже давно звикли до того, що виборчий процес в Україні – це гра  за  правилами, що постійно змінюються. Так в березні 2014 року були внесені остані зміни в ЗУ “Про вибори Президента України”. Але, на жаль, ці зміни жодним  чином не торкнулись приведення у відповідність норм закону до вимог Конвенції про захист осіб у зв’язку з автоматизованою обробкою персональних даних”  та ЗУ “Про захист персональних даних”.

Саме проблему дотримання інтересів всіх учасників виборчого процесу в питаннях забезпечення  прозорості виборчого процесу та захисту персональних даних пропонує обговорити ГО «Територія успіху» під час круглого столу «Дотримання права на захист персональних даних у  виборчому процесі», якій відбудеться  1 липня  2014 року в місті Києві.

Просимо бажаючих взяти участь у обговорені даної теми,  надіслати до 25 червня 2014 року анкету – заявку на електрону адресу teritoriy@i.ua з поміткою «анкета на круглий стіл».

Організатори покривають вартість проїзду, харчування, забезпечують роздатковими матеріалами.  Відшкодування вартості проїзду відбудеться за умови наявності оригіналів квитків.

Контактна особа :

Шаповал Наталля  0997814710

Захід відбувається за фінансовою підтримкою Фонду сприяння демократії Посольства США.

Бланк анкета круглий стіл

1 Comment on "Круглий стіл “Дотримання права на захист персональних даних у виборчому процесі”"

Comments are closed.

More in Анонси, Новини, Події, Суспільство, Технології
У Тернополі працюють російські спецслужби?

...

Close