Марія Олійник. Бал кремлівських сатанистів в Донецьку на день незалежності!

Або як фашисти антифашистський мітинг проводили

24 серпня на площі Леніна терористична організація ДНР запросила донеччан на атифашистський мітинг. За кілька днів до того звезли сюди спалену бойову техніку, яку вони нібито відбили у українського війська.

Почався придуманий Кремлем та виконаний катами, ублюдками, виродками , нелюдями, спектакль з маршу полонених, частина яких була перебинтована, яких зі зв’язаними руками в супроводі бойовиків з штиками та овчарками вивели на розправу ТОЛПЄ. І 1,5 тисячна масовка не підвела: закидала їх камінням, помідорами, яйцями, мукою та пляшками з водою, змушувала ставати на коліна, плювала в обличчя. Викрикували образи і з остервеннінням топтали українські прапори. Готові були розшматувати десь зо 50 наших військових. Колону замикали три поливальні машини, які змивали бруд від наших військових. Видовище не для слабонервних.

А в очах наших воїнів не було ні страху, ні сліз , не було схиляння перед цією зграєю бандитів, їх родин та прислужників. Вони витримали цю екзекуцію спокійно, впевнено і гордо! Це був справжнісінький парад наших героїв. Хоч видно було що деякі фізично слабкі, покалічені й побиті та ще й зі зв’язаними руками! Бандити підштовхували їх штиками. Люди встановили вже прізвища полонених. У першому ряду в центрі незломлений підполковник Сахневич, якому волонтер за кілька днів до цього передавав все що віз 51-й бригаді під Саур-Могилу!

Весь український народ, весь світ з побачив звірине обличчя цих шакалів, які думали принизити людську гідність. А не вийшло! Спецоперація ненависті не досягла своєї мети. Мабуть тому ці мразі пробували навіть вскочити в автобус, який забирав заручників з площі, щоб вчинити над ними розправу.

А хто ж був у тій масовці на площі? Це було не “обмануте” населення Донецька. Це ті «біженці», які 5 липня прибули в Донецьк разом з армією Стрілкова, а насправді члени сімей бойовиків з Слов’янська, Дружковки, Краматорська, Артемівська, які прибули благополучно в Донецьк. Розселилися сім’ями разом з дітьми та домашніми тваринами в 4 гуртожитках на вулиці Рози Люксембург Донецького національного університету разом з бойовиками. Вони вважають, що живуть в Новоросії, їх годують тричі на день і вони чекають на перемогу своїх головорізів. . Ці нелюди не «мирні жителі» Донецька. Це сім’ї вбивць, яким наша держава ще й умудряється платити пенсії та соціальні виплати!? Була там і сволота з Донецька. Це нащадки тієї мерзоти, яка приїхала на нашу Землю після Голодомору і зайняла спустошені будинки наших страчених людей! Люди навіть упізнали виховательку з дитячого садочку №327 м. Донецька, яка топтала український державний прапор, разом з дитиною років 7-8. І цього ми так не залишимо. Вони мають відповісти за свої вчинки! Вони не мають права жити на Землі українців Василя Стуса, Анатолія Солов’яненка, Олекси Тихого, Володимира Сосюри, Микити Шаповала та інших прекрасних синів і доньок України!

Метою ідіотизму у Донецьку було примусити українців зненавидіти все місто. Тож ви повинні розуміти – декілька сотень ідіотів – це не весь Донецьк.

Але, на жаль, деякі наші патріоти теж не розібрались щодо спецоперації ненависті.
” Залити Донецьк бетоном “.” За кого ми там воюємо “. Стерти їх з лиця землі за один день і все, щоб ні один український патріот не вмирав заради такої мразі! “.

«Зрівняти Донецьк з землею» – чую таке вже з нашого українського боку. Розумієте? Все це – старі кремлівські схеми. В цьому пеклі брали участь не мешканці Донецька, а кілька сотень закінчених ублюдків. Вами намагаються маніпулювати, щоб розпалити самі низькі почуття. Нам усім треба зберігати спокій. Попереду багато роботи. Донбас буде вільний. І за нього треба боротися, бо тут є багато українських патріотів.

А бойовики подібною акцією принизили в першу чергу себе, а не полонених. Вони мали би розуміти що принижують не тільки себе, але й Росію, з якою їх асоціює весь світ.
Кремль розв’язав цю бійню, але тепер вже незрозуміло хто ким маніпулює … Чи міг хтось припустити хоча б рік тому, що озвіріле бидло, яке складається з чеченських бойовиків, російських чекістів і українського кримінального люмпена буде вести по Донецьку полонених українських солдатів ? Росія розв’язала братовбивчу війну на порожньому місці. Єдиний аргумент, який постійно чуєш у відповідь , а американцям чому можна? Невже таке приниження цілої нації – і росіян і українців – варто того, щоб щось довести американцям ? Від такої ганьби як парад полонених слов’ян – перший на території колишньої СССР взагалі ніколи нікому не відмитися … Будь-яке божевілля не відбувається раптово. Але колись симптоми стають однозначними. Те, що ми побачили свідчить що Росія, яка це підтримала і навіть не засудила про людське око, зійшла з розуму остаточно.

Учасники шабашу вислухали під крики «Расєя» виступи «корєнного дончаніна», слюсара 6-го розряду Олександра Захарченка, командира військового підрозділу «Оплот» у складі армії «ДНР», який 7 серпня замінив на посаді прем’єр-міністра уряду ДНР москвича Олександра Бородая – російського диверсанта і терориста, генерал-майора ФСБ РФ. Новоспечений глава «уряду» «ДНР» заявив, що Донецьк оточений, однак «ополчєніє», яке в народі прозвали «оплачєніє», готове стояти до останнього, а Донецьк перетвориться на єдиний військовий табір і його чекає доля Сталінграду.

Потім виступив голова «Парламенту Новоросії» Олег Царьов. Він розказав як він зустрічався з віце-прем’єром РФ Дмитром Рогозіним, який відповідає за промисловість і домовились про співпрацю РФ і «НОВОРОССИИ»(?!). Правда шабаш тривав всього 30 хвилин. Навіть сказати своїм прибічникам цим песиголовцям і дегенератам організаторам було нічого.

Ми виживемо! І покараємо тих, хто хто привів війну в Донбас ! На жаль, у багатьох з них – донецьке коріння. Але це не Донецьк! Це піна, яку змиють дощі і наші сльози. А Донецьк вистоїть! Вірю, що буде в Донецьку інший парад. Парад перемоги добра над злом! Я вірю!

Ми обов’язково переможемо, ми захистимо суверенітет та територіальну цілісність України, на жаль, кров’ю, смертями, потом та надзвичайною мужністю тисяч наших найкращих патріотів!
Але щоб таке не повторилось, треба на Донбасі не повертати до влади тих, хто накликав на Донбас війну, хто явно чи таємно співпрацював і фінансував кримінальних злочинців. Бо є інформація з достовірних джерел, що вся колишня «еліта» Донбасу українофобів, яка «нареферендила війну», планує після звільнення регіону від терористів повернутись на свої місця, зокрема, в Донецьк у тозі визволителів і знову керувати Донбасом, «піднімати» його з руїн (аякже, держава гроші дасть і дерибан мільйярдів забезпечений).

Треба встановити тверду, рішучу, проукраїнську владу, яка мусить нарешті змінити тут прокремлівський 23-річний дискурс політики на проукраїнський, розробивши відповідну державну програму, ліквідувавши прогалини у формуванні національної самосвідомості, вихованні підростаючого покоління.

Слава Україні! Героям Слава! І тим, які вже полягли в боях за єдину Україну, і тим, які в заручниках терористичних організацій ДНР та ЛНР і тих, які зараз в окопах на фронтах нищать окупантів. Які не жаліють ні сил, ні своєї крові, ні свого життя – ради здійснення вікової мрії багатьох-багатьох поколінь: таки витворити незалежну, вільну, сильну і квітучу Україну.

Наперекір хижій московській орді. Наперекор її підлим посіпакам. В тому числі з українськими прізвищами, паспортами, депутатськими та іншими повноваженнями.

Хлопці, кріпіться, тримайтеся! Весь український народ, весь світ з Вами!

Марія Олійник, з Донецька, очевидець балу сатаністів

Полонені з собакою

About Nataliya Zubar 2351 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair