Замовте Українські Прапори для Донбасу!

В неділю 27 липня наша моніторингова група з чотирьох учасників нашої організації з’їздила в Краматорськ і виявила, що є найбільш бажаним в звільнених містах Донбасу та на численних блокпостах та у українських військових там. Все просто – це прапори України. Ми роздали всі,  що були в нас в машині! Ми намагалися дати військовим їжу, амуніцію, тушонку домашню навіть, натомість всі просили – дайте нам прапор!

Тому ми вирішили оголосити збір коштів на Прапори України. Прапори виготовляє підприємство Костянтина Чуркіна (на фото в центрі) – учасника ІЦ «Майдан Моніторинг» та лідера Харківського Автомайдану. Автомайдан із Харкова постійно возить на Донбас допомогу для армії та населення звільнених від окупації міст. Він і пошиє, і відвезе, і прозвітує перед вами.

За бажання на прапорі ми можемо написати чорним маркером те, що ви попросите. Це може бути ваше місто (як на фото), чи якесь побажання, чи ваше прізвище та ім’я.

Вартість прапора з доставкою – 25 гривень. Це і є мінімальний внесок.  Розмір прапора 150 на 100 сантиметрів.

Реквізити для оплати

ФОП Зубар Наталія Володимирівна

 р/р: 26003946095000 у ПАТ КБ «Надра» у м. Харкові  МФО 380764

призначення платежу – «на прапори»

побажання писати Наталії на емейл pani@maidan.org.ua (цьому емейлу в грудні буде 14 років) або в твітер в приватні повідомлення @nataliezubar

Наталія Зубар є головою правління нашої громадської організації Інформаційний центр «Майдан Моніторинг», яка і адмініструє сайт Майдан, з її біографією можна ознайомитися тут.

В центрі Краматорську під час мітингу люди масово фотографувалися на тлі великого прапора України. Для мешканців решти території України це може бути дивно, але вони бачили великий прапор України перший раз.

День перший – 1000 гривень. Дякуємо всім!

ipp
На тлі цього прапора мешканці Краматорську фотографувалися дві години безперервно

 

Так виглядає прапор з підписом
Так виглядає прапор з підписом
Учасники ГО ІЦ "Майдан Моніторинг" Олександр Шевченко, Костянтин Чуркін та АНастасія Рачкован. Всі вони возять гуманітарку на Донбас.
Учасники ГО ІЦ “Майдан Моніторинг” Олександр Шевченко, Костянтин Чуркін та Анастасія Рачкован. Всі вони возять гуманітарку на Донбас.
Прапор нашої організації під час моніторингової місії під Краматорськом. Побачите такий - знайте, це ми!
Прапор нашої організації під час моніторингової місії під Краматорськом. Побачите такий – знайте, це ми!
About Nataliya Zubar 2351 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair