Молодий тернопільський активіст робить дорослу роботу

Фото під час зустріі з керівниками Дельта Банку
Фото під час зустрічі з керівниками Дельта Банку

Тернопільський активіст Михайло Жирівський – координатор Добровольчого Батальйону «ОУН», забезпечує Батальйон транспортом та усім необхідним. Станом на 10 вересня Михайло зумів договоритись з Главою правління Дельта Банк Оленою Поповою про виділення Мікроавтобуса на потреби Батальйону.
Після передачі цього авто п.Олена також додатково виділила на Батальйон кошти для ремонту усього наявного транспорту, також за словами Михайла п.Олена дуже активно сприяє та допомагає.
Також варто зауважити що Михайлу вдалось через мережу Facebook поспілкуватись з Главою правління Банку Хрещатик Дмитром Гриджуком де п. Дмитро відкликнувся на пропозицію виділення Броньованого ікасаторського Авто “Я просив в Дмитра Миколайовича стару списану Інкасаторку, на що він відповів що в них на балансі банку таких немає, проте банк веде перемовини стосовно закупівлі такого авто. Через декілька днів п. Дмитро надіслав мені свій номер телефону та сказав що вони готові до передачі авто, ми здзвонилися та узгодили усі документальні нюанси та договорились про місце та час зустрічі для передачі, і доречі говорили ми про старе списане авто а получили ідеально нове” зазначив Активіст.

Бус наданий ДЕльта Банком. Інкасаторське авто надане Банком Хрещатик
Бус наданий Дельта Банком. Інкасаторське авто надане Банком Хрещатик

Зараз наш Батальйон виборює Україні незалежність, а собі статус. Бійці Батальйону ОУН воюють зброєю яку здобувають у бою. Бронижилети, каски та будь якою іншою амуніцією забезпечують Волонтери, від керівництва Держави бійці просять лише надання їм статусу та Зброї що й зазначили в відео зверненні до Президента.
Також у себе на сторінці Facebook Михайло Жирівський зазначив що зараз він перебуває в Тернополі де знайшли воєнного МАЗа в області , а також Михайло подякував депутату Тернопільської міської ради Тарасу Юрику за те що він сприяє, та допомагає в роботі Координатора.