Благодійний аукціон “Наближаємо мир”

Подія у Фейсбуці – ТУТ

Ініціативна група співробітників національного природного парку «Голосіївський» запрошує всіх бажаючих долучитись до збору коштів та речей на потреби захисників вітчизни.

Кожного 2 числа місяця зібрану суму ми відправляємо на допомогу нашим бійцям. Орієнтуємось на перелік в групі Армія SOS-https://www.dropbox.com/s/yg83v5naslrtp1v/АРМИЯ SOS.doc).

Лотодавці:
Запропонуйте послугу або річ (фотосесія, майстер-клас, книга, сувенір, хенд-мейд, чашку, магніт, одяг, листівка, чохол для телефону, прикраса, диск і т.п.), яку можете продати, передайте її координатору – Хрутьбі Андрію http://vk.com/hru.andrey, встановіть на нього символічну стартову ціну.
Схема така:
1. Ви присилаєте нам в особисті повідомлення фото і опис виробу.
2. Ми виставляємо лот.
3. Коли лот хтось виграє, покупець його оплачує на нашу карту, а потім ми вам пишемо його координати і ви відправляєте лот напряму покупцю (як правило, Новою поштою).
4. Доставка за рахунок покупця.
5. Лотодавець, при бажанні, може вибрати, яким саме волонтерам (або пораненому бійцю) підуть кошти від продажу його вироба.
6. Ми не повертаємо лотодавцям гроші за матеріали для виробів. Абсолютно всі отримані кошти йдуть бійцям.
7. ВАЖЛИВО! Якщо ви запропонували нам лот, не виставляйте його на інших аукціонах та не продавайте іншими шляхами! Це може привести до неприємних моментів. Поважайте наших покупців, які торгуватимуться за ваш виріб.

ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ПОКУПЦІВ:
Тут все просто:
1. Ви торгуєтесь за лоти(встановлюючи ціну в коментарях)
2. Коли вас визнано переможцем – пишете нам особисте повідомлення.
3. Ми надаємо реквізити для оплати.
4. Організовуємо відправку вам лота.

І ЩЕ:
Будь-ласка, слідкуйте за долею лотів, за які ви торгуєтесь. На жаль, коли з’являються нові ставки, учасникам не приходять сповіщення (

ДОПИСИ

10537156_4602146027165_375792601220838617_o