Столара ніхто не уповноважував робити заяви від імені батальйону «Київ-1»

«Тушку» і колишнього регіонала Столара ніхто не уповноважував робити заяви від імені батальйону «Київ-1», – комбат

Кандидат у депутати Верховної Ради Вадим Столар, «тушка» і колишній регіонал, напередодні виборів намагається прикритися чесним ім’ям добровольчого батальйону міліції «Київ-1», заявив кооординатор  цього підрозділу, Євген Дейдей.

Як написав Євген Дендей  на своїй сторінці Facebook, Вадим Столар робить заяви від імені батальйону «Київ-1», на які його ніхто не уповноважував. Зокрема, Столар заявив, нібито він разом з батальйоном забезпечує безпеку й патрулювання вулиць на Оболоні.

«Батальйон «Київ-1» дійсно забезпечує безпеку на вулицях Києва, а також виконує завдання з підтримки порядку в містах Донбасу, звільнених від терористів Путіна, але робить це, виконуючи свій обов’язок перед народом України відповідно до присяги, без допомоги та вказівок Вадима Столара», – наголосив Євген Дейдей.

На його думку, спроба Столара прикритися добрим іменем батальйону добровольчого підрозділу свідчить про те, що він – нечесна людина.

«Неважко уявити собі наслідки обрання брехуна Столара депутатом Верховної Ради. Він продовжуватиме брехати народу України так само, як він бреше мешканцям Оболоні, розповідаючи про свій внесок у безпеку киян, якого насправді не існує», – заявив Євген Дейдей.

«Батальйон «Київ-1» підтверджує свою вірність присязі на вірність народу України й продовжуватиме свою службу з підтримки порядку й безпеки як на вулицях Києва, так і в зоні АТО», – підсумував командир батальйону.