Василь Ковальчук: Міліція, яка відправила Киву в АТО, оголосила його… в розшук

Сьогодні співробітник відділу громадської безпеки міського управління міліції С. Ігнатенко за вказівкою начальника ВЗГ УМВС у Полтавській області Ю. Сулаєва відбирав у мене пояснення. Підставою с тала заява комбата батальйону «Полтава» Іллі Киви про те,

Ілля Кива
Ілля Кива

що нібито за кілька днів до виборів йому надійшов дзвінок з невідомого номера і невідома особа вимагала від нього кошти в сумі 80000 грн. на виборчу компанію Ковальчука.
Будь-яка здравомисляча людина, а тим більше ті, хто мене знає, у таку несусвітню брехню не повірить.

Але зараз я про інше. Про гнилість тих, хто прийшов до влади на хвилі Революції гідності.

Наприклад, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. Спочатку я думав, що висуваня Іллі Киви на посаду комбата, психічно хворої людини з кримінальним минулим, яка жодного дня не служила в армії і міліції, присвоєння йому звання майора міліції – це «продєдлки» начальника облУМВС Івана Корсуна. Але після того, як я на власні очі побачив, як Киву захищають заступник міністра та начальник Департаменту МВС, а також радник міністра Антон Геращенко, стало ясно, що Киву «кришує» сам Аваков.
А тепер полюбуйтеся: одне й теж МВС призначає Киву, проити якого повстали його підлеглі, комбатом. І це ж міністерство подає на Киву … в рошук. І забороняє займати йому протягом року посади, пов’язані з виконанням повноважень представника держави строком на 1 рік.
Київські товариші передали мені копію запиту начальника Дарницького райвідділу кримінально-виконавчої інспекції на ім’я І.Г.Корсуна. У ньому повідомляється, що наш «славний комбат» Кива І.В. вироком Октябрського райсуду м.Полтави засуджений за ч.3 ст.368 ККУ до штрафу в розмірі 600 неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

довідка
Оскільки Кива знаходиться у першочерговому розшуку (оцініть: у розшуку!!!) київські пенітенціарії просять Корсуна повідомити, а чи не залучений він до участі в антитерористичній операції?
А Ілля Кива, видно, вирішив, що кращий спосіб захищатися – це напад.

Джерело

About Ігор Кіянчук 216 Articles
Підприємець. Координатор ГО ІЦ "Майдан Моніторинг" в Полтавській області, упорядник сайту Майдан