Олександрійський міський голова вважає “класним” лідера терористів Гіркіна

Олександрійський міський голова продовжує активно поширювати та вказувати на підтримку провокативних і відверто антиукраїнських зображень та висловів на власних соціальних сторінках.

u6DpMgBya7YV

Степан Цапюк розмістив на власному акаунті однієї з російських соціальних мереж повідомлення, в якому зображено фотомонтаж з таким сюжетом: чоловіка, якому змонтоване обличчя президента України Петра Порошенка, у наручниках веде міліціонер до тюремної камери, а біля нього стоїть відомий диверсант і терорист, один з ідейних очільників “днр” Ігор Гіркін, озброєний автоматом.

Цікаво, що це фото, яке розміщене на сторінці Степана Цапюка, спочатку з’явилось на сторінці іншого користувача цієї ж мережі з прикметним іменем “евгений русский”, який розміщує у мережі відверто проросійську, пропутінську інформацію, зокрема про те, як українським військовим здаватися на лінії фронту, із задоволенням інформує про вбивство лідера російської опозиції Нємцова, повідомляє про те, що терористи є “захисниками Вітчизни від американофашизму”.

Як раніше повідомляли “Олександрійські новини”, Степан Цапюк виявляє відверту неповагу до української держави, розміщуючи на своїх сторінках у соціальних мережах антиукраїнські висловлювання та поширюючи новини терористичної організації “днр”, хоча публічно немов би підтримує українську армію.

Саме Степан Цапюк минулого року підписав та направив звернення до Віктора Януковича, Миколи Азарова, Володимира Рибака, в якому евромайданівців назвав терористами, мародерами, злочинцями, а також підтримав дії В. Януковича, вимагав застосування “жорстких заходів” до протестувальників, застосування “драконівських законів”, що спричинило непокору та розстріл Небесної сотні.

Саме з С. Цапюком пов’язаний скандал з військовою технікою, що під егідою міської влади Олександрії неякісно відремонтували та направили на лінію фронту, де вона не змогла навіть зрушити з місця, або ламалась на лінії обстрілу.

Імовірно саме внутрішні переконання заважають олександрійському меру та співробітникам Олександрійської міської ради опублікувати та розглянути проект рішення міської ради щодо підтримки постанови Верховної Ради України про визнання Російської Федерації країною-агресором, а так званих “днр” і “лнр” – терористичними організаціями.

Джерело