Стартував прийом робіт на Конкурс-фестиваль “Омріяна Україна очима дітей”

Розпочався щорічний Конкурс-фестиваль дитячих малюнків «Омріяна Україна очима дітей» в рамках якого маленьких художників закликають намалювати свої мрії про майбутнє нашої Батьківщини.

 7 квітня 2015 року розпочався прийом робіт для участі у конкурсі-фестивалі дитячих малюнків «Омріяна Україна очима дітей». Організатори заходу, Благодійні фонди «Омріяна Країна» та «Серце миру», запрошують до участі мрійників старшого, середнього та молодшого шкільного віку з усіх куточків України.

 Завдання для учасників – зобразити нашу країну такою, в якій вони хотіли б жити.

 Кількість малюнків від одного учасника необмежена. Прийом робіт триватиме до 7 липня. У серпні журі конкурсу відбере найкращі роботи, автори яких стануть призерами Конкурсу-фестивалю.

 100 найкращих дитячих робіт, відібраних Журі, візьмуть участь у виставці, організованій в Києві до Дня незалежності України 24 серпня 2015 року. Їхні автори будуть відзначені дипломами Конкурсу-фестивалю та цінними подарунками.

 30 авторів будуть запрошені до Києва для участі у майстер-класі всесвітньо відомого художника Джамаля Бадвана, а також для спільного творення найбільшої дитячої картини, яка увійде до книги рекордів України.

 Автори 10 найкращих малюнків отримають можливість представити свою творчість на міжнародній арені в рамках закордонної поїздки, яку організує Оргкомітет конкурсу наприкінці 2015 року.

 Конкурсні роботи необхідно надіслати разом з фотографією автора поштою на адресу: Благодійний фонд “Омріяна Країна”, бул. Дружби Народів, 9, м. Київ, 01042. Всі малюнки мають бути підписані на звороті із зазначенням: імені та прізвища автора; віку; домашньої адреси та контактного телефону автора чи батьків.

 Детальні умови Конкурсу-фестивалю – на сайті www.mriyafest.org

 Конкурс-фестиваль «Омріяна Україна очима дітей» був започаткований у 2014 році Благодійним фондом “Омріяна Країна” за підтримки Міністерства культури України. У період з 1 червня по 17 липня організатори отримали понад 200 малюнків з різних куточків України. Всі дитячі мрії були презентовані виставкою до Дня незалежності України в 2014 році на фасаді “Українського дому”. А на початку 2015 року експозиція знову була відкрита у фойє станції метро «Золоті ворота». Десятки тисяч пасажирів столичного метрополітену мали змогу зарядитися позитивом дитячих мрій з 19 січня по 28 лютого 2015 року.

 Джерело