БРЕХНІ.net #12. «Ой люблю я Мамая»: скільки нині коштує совість українця?

Сьогодні ГромадськеТБ.Полтава завітало до офісу партії «Совість України», де полтавцям літнього віку до дня народження вручали по 8 кг цукру.

Перш ніж отримати свої «солодкі подарунки», пенсіонери мали зареєструватися, одержати талончик та переглянути фільм про Полтаву з елементами неприхованого піару міського голови Полтави Олександра Мамая. Перед цим присутнім нагадали, що недавно у мера був день народження та закликали привітати його зі святом. На це іменинники відреагували голосними оплесками.

Після перегляду фільму до спеціального віконця вишикувалася черга з бабусь і дідусів, що чекали на свої пакунки з цукром. Іменинники поділилися з журналістами Полтавського Громадського ТБ позитивними враженнями від фільму та привітань. Багато хто стверджував, що підтримає Олександра Мамая, якщо той буде балотуватися на майбутніх виборах.

Нагадаємо, що в 2010 році Олександр Мамай висувався на пост міського голови від «Совісті України». Тоді кандидат напередодні виборів завоював прихильність виборців пенсійного віку продуктовими пакетами із гречкою, за що дістав славу «гречаного короля».

У 2012-му Олександр Мамай змінив членство в партії «Совість України» на квиток Партії Регіонів. Нині обласну організацію «Совісті України» очолює падчерка мера – Ірина Климко.

Ціна на цукор у магазинах Полтави складає близько 11 грн/кг. Шляхом нескладних математичних розрахунків, можна прийти до висновку, що совість довірливих полтавців купують приблизно за 90 грн.

https://youtu.be/NVLrALhB7nc

About Ігор Кіянчук 216 Articles
Підприємець. Координатор ГО ІЦ "Майдан Моніторинг" в Полтавській області, упорядник сайту Майдан