Олександрійські чиновники посміялись із організованого ними ж маршу вишиванок

pMjJF9oKSILS

Секретар Олександрійської міської ради Геннадій Лоцман, перший заступник міського голови Людмила Давиденко, керуючий справами виконавчого комітету Володимир Чеботарьов, заступник міського голови з гуманітарних питань Людмила Сосна та депутат міської ради Лілія Терещенко проігнорували ходу вишиванок, організовану владою і напоказ вийшли на ініційований ними ж захід без необхідного атрибуту національного вбрання.

Про це свідчать фото, зроблені прес-службою міської ради та розміщені у офіційному виданні міської ради та на офіційному сайті міської ради.

В той же час, у тексті публікації з нагоди святкування в місті Дня Державного Прапору України зазначено, що у «ініційованій владою ході вишиванок.. взяли участь керівники міста, депутати» та те, що цей захід проводиться «з метою популяризації українського одягу та українських традицій».

Крім того, влада не об’єдналася із представниками громадськості міста, які того ж дня провели більш масовий марш вишиванок і фактично таким чином розділила громаду та патріотично налаштованих олександрійців.

Імовірно, відсутність національних атрибутів у вказаних чиновників не випадкова, адже відомо, що Л.Давиденко симпатизує «Опозиційному блоку», керівником місцевого осередку якого є її донька. Г.Лоцман, Л.Сосна і Л.Терещенко є креатурою Л.Давиденко та послідовно відстоювали найреакційніші пропозиції міської влади, були активними учасниками діяльності Партії Регіонів в місті та «прославились» як голосувальники за рішення у підтримку жорстоких дій проти учасників Революції Гідності 2013-2014 рр.

завантаження

Джерело