Чи знаєте ви – навіщо реформують ДАІ? Ніколи не здогадаєтеся!

Перемикач мов

Серед народних “улюбленців” дядьки із смугастою палкою завжди займали особливе місце. Навряд чи зараз можна знайти когось з водіїв, хто не мріє про той день, коли структури ДАІ зникнуть з лав правоохоронних органів остаточно та назавжди.

Процес триває.
Ми сподіваємося на його найшвидше завершення та мало переймаємося деталями. А дарма.
Подекуди несподівано спливають прецікаві деталі.

19 лютого минулого року під будівлею ОДА сталася перша в Одесі за час Євромайдану масова бійка. Власне, саму бійку влаштували “молодики спортивної статури”, яких супроводжувала машина з синіми номерами. Очевидно, що то були працівники МВС.

Намагаючися встановити особи тих, хто перебував в авто, свідок події В’ячеслав Медведев подав інформаційний запит до Начальника Головного УправлінняМВС України в Одеській області

Сьогодні на запит надійшла відповідь

відповідь

Все ясно?

Півтора роки тому машина чудово пересувається містом та непогано виглядає.

А сьогодні вона не просто списана, а навіть утилізована. Ви чули колись про утилізацію транспортних засобів державних структур?
На підставі чого списано цілком придатний для використання автомобіль?
У чому полягає процедура “утилізації”? Який грошовий баланс цієї операції? Хто за неї сплачував? Чи отримав щось з цього бюджет?
Куди поділася документація розформованого підрозділу? Теж “утилізована”?

То що ж насправді відбувається під вигдядом “розформування” силових структур? Очищення лав правоохоронних органів? Оптимізація фінансових затрат? Чи може нищення доказів неправомірних дій, якими ці структури займалися та виведення “потрібних людей” з-під удару?

Джерело

 

2 Comments

  1. Так ДАІ офіційно розпустив Президент Ющенко в 2007 році, їх не було на дорогах України 9-10 місяців і тільки після масових організацій провокацій в останній місяць їх вернули. Ви що забули чи не знали?

  2. Ви уявляєте дороги США коли офіційно розпустять поліцію США. В Україні ДАІ не діяла на дорогах 9-10 місяців і все було дуже добре. Тепер та корпоративна срань каже що українці не готові до володіння бойовою стрілецькою зброєю.

Comments are closed.