Презентована в Одесі в суботу книжка вже півдоби опромінює Біларусь екстремізмом

Книжка з автографами Сергія Лойка та Кіборгів, які були отримані в минулу суботу, сьогодні вночі  у супроводі трьох громадянок України прямувала до Мінська.

10898106_10206644119395832_2760863458339093156_n-2

Залишатися на ПМП книжка наміру не мала. Збиралася повернутися разом із власницею, у якої було заброньоване проживання-харчування аж на 3 дні та був придбаний зворотній квиток.

Але митники Таможеного союзу захвилювалися – чи бува не несе книжка екстермізм до республіки, яка щойно всенародно і добровільно подовжила повноваження існуючого режиму.

2222222

Попри те, що книжка була всього одна, усім трьом громадянкам України було заборонено в’їзд не територію суцільної стабільності.
Офіційна причина відмови – неможливо достоменно встановити мету перебування в країні, як того вимагає ст. 30 закону Республіки Біларусь “О правовом статусе иностранных граждан и лиц без гражданства”.

Що найдивніше в цій історії – книжку, яка була запідозрена в екстремізмі, з підконтрольної території як раз не вислали, а навпаки – залишили у заручниках. Сподіваємося, що вона невдовзі там таки вибухне отим самим екстремізмом…. І не забуваємо побіжно якої халепи з тим Тайожним союзом  ми уникнули, зокрема, завдяки подвигу Кіборгів

Джерело infoprostorodessa.wordpress.com

About Людмила Ямщикова 733 Articles
Координатор Майдан Моніторингу на півдні України (Одеська, Миколаївська, Херсонська області). Сфери компетенції: проектне мислення, громадянське суспільство, суспільний діалог, інформаційні технології.