Вулична акція про необхідність примирення у Голій Пристані

Незважаючи на снігову погоду та невелику заметіль, представники РБФ “Свята Ольга” 26 січня 2016 року зібралися, щоб провести заплановану вуличну акцію “Від ворожнечі до примирення в громаді” у м. Гола Пристань Херсонської обл.

Акція організована з метою інформування населення м. Гола Пристань про важливість позитивного ставлення один до одного. Показати на прикладі,  як приємні слова, можуть ощасливити людину, підняти їй настрій, покращити емоційний стан, зняти напругу та ворожнечу.

До проведення вуличної акції ми ретельно готувалися, заздалегідь на яскравих листівках написали приємні слова та побажання, а частину листівок приготували, щоб самі учасники написали приємні слова і обмінялися ними із знайомим, друзям, чи колегам по роботі.  Ми пройшлися центральними вулицями міста, найбільш людними в таку зимову погоду і були вражені, наскільки люди не готові сприймати позитивні слова в свою адресу.

Така акція розкрила в нас прості людські якості добрити, поваги, толерантного ставлення один до одного, розуміння того, що одним словом дійсно можна ощасливити людину.

Сьогодні ми в цьому переконалися, коли люди починали посміхатися і дякували за прекрасні душевні відчуття. Можливо такі невеличкі добрі справи зроблять нас чистішими, громаду більш об’єднаною та мирною.

Даний захід проведений в рамках програми підтримка Місцевих ініціатив Української Миротворчої Школи за фінансової підтримки Посольства Великої Британії в Україні.

Президент

Голопристанського РБФ “Свята Ольга”                                           Світлана Михолат