Сергій Петров: Кілька думок про список «акредитованих» журналістів у Лугандоні

Кілька думок про список «акредитованих» в окупантів дурнашлюжок.

Щонайперше, хочу подякувати сату «Миротворець» за публікацію такого важливого списку. Всім причетним – решпект і уважуха!

Отже, ми маємо доволі якісний список «акредитованих» в окупантів, у Лугандоні, «журналістів». Власне, цей список містить інформацію від червня 2014 до початку квітня 2015 року. Сама т.зв. «акредитація» була певним тимчасовим явищем – тобто «видавалася» на певний час, і саме цим пояснюється те, що деякі імена зустрічаються по кілька разів у списку.

Цікаво, що інформація опублікована ще 7 травня, але через свята вона нікому не була цікава…

Якщо хтось не зрозумів, чим цінний цей список, то пояснюю для особливо обдарованих ще раз:

  • список руснявих дурнаглістів, які висвітлювали для руснявих «ЗМІ» події на окупованій українській території. Це список автоматично персон нон-грата та посібників тероризму.
  • список місцевих жополіздів, які також автоматом стають посібниками тероризму, адже участь в інформаційній війні прирівнюється до вбивств людей. Головна зброя у Третій світовій – не кулемет, а відеокамера, затямте Ви!
  • список руснявих дурнаглістів, які співпрацюють з іноземними ЗМІ, а також іноземних дурнаглістів, пов’язаних з руснею. Тут взагалі кошерне поле для пошуку! Багато жополіздів на Заході поширюють кремлівські тези – от виявити учасників всієї цієї мережі, які засвітились у цьому списку – це дуже важливий пласт дослідження.Хто поїхав за кремлівське баблішко з партзавданням – от у чому річ.
  • список українських дурнаглістів, які засвітились. Тут взагалі без коментарів. Я не можу уявити ситуацію, коли людина, що вважає ці терени окупованими, буде «отримувати» «акредитацію» там. Чи не вважають??? А, ну тоді це вже окрема стаття, до десяти років)))

Рисунок1

Далі. На основі цього списку можна визначити хто з фігурантів списку серед русні та іноземних журналістів в’їжджав та виїжджав через територію України, а хто незаконно перетнув державний кордон України. І це лише верхівка айсбергу тієї інформації, яку можна опрацювати. Жодна спецслужба якісно її не опрацює – отут і потрібні волонтери, які можуть перевірити про що ж писали та постили у соцмережах дурнаглісти із цього списку.

Що ж до всіх інших – то вони потрапили причепом, бо існує така річ як цілісність бази даних. Аби не порушувати цілісності і не було питань до автентичності документу – саме тому імена, приміром, Саймона Островського, в порядності якого не маю сумнівів, опинились у ньому.

На цей час відомо, що засвітились 112 канал, 17 канал (Дніпропетровськ), СТБ, ICTV, Интер, «Остров», журнал «Спільне», Таймер, журнал «Вести. Репортер» (Ігор Бурдига, підписант «заяви обурених дурнаглістів), журналіст телеканалу «24» Володимир Рунець, який фігурує у списку від «Danish Broadcasting C»… А ще у ньому тіпо «журналісти» від Human Rights Watch та Amnesty international. Ці правозахисники – це журналісти? Really??? Ну тоді це щось новеньке!!!

Отже, нахєра наші туди їхали? Вам не зрозуміло, що це окупована територія і з окупантами не можна мати справи? Чи бажання зробити «ахуєнний сюжетик» про те, як гарно жити у Донецьку перевершує? Вам взагалі відоме поняття моралі, бути громадянином своєї держави, мати національну гордість та врешті самоповагу, що означає не мати жодних контактів з терористами та окупантами? Нє, ну чо, надавати людяності окупантам, поширювати тезу «єдіний народ» з руснею – це круто, еге? До речі, список підписантів «заяви обурених дурнаглістів» складається майже суцільно (всі українці у цьому списку – я перевірив) з тих, хто якраз у поширенні тези про «єдіний народ» і помічений (про це я писав на початку січня 2016 року). Облом перераховувати імена цих дурнаглістів, виродків, що заплямовують своїм існування професію – прогугліть. «Ваша брехня – пляма на нас усіх» (с) – Віталій Портніков.

У сучасному світі поняття особистих даних для людей, чия діяльність є предметом особливої уваги з боку суспільства (публічних людей, а журналісти належать до кола публічних людей), практично нівельоване. Хочеш зберегти персональні дані, то не світи їх, не вляпуйся в різні історії, які можуть стати компроматом на тебе, бо ми живемо в інформаційну епоху, де передати купу інформації людині, що знаходиться на тисячі кілометрів, можна у кілька кліків мишкою.

Тут навіть інше цікаве. Дурнаглісти з цього списку заслуговують на премію Дарвіна: вказати свої справжні телефони (бляха, не можна було купити тимчасовий пакет саме для такої місії) та е-мейли (аналогічно із телефонами) – це треба бути «особливо інтелектуально розвиненою» істотою з від’ємним IQ. Дані терористів можуть бути передані будь-якій з контра-розвідок та стати публічними для всіх. Що, ніхто не думав про такі ризики?? А, ну так, від’ємне IQ і слово «думати» тут несумісні. Це ж лугандон! Краще вже пояснити все публічно, аніж намагатись щось невнятне «бекать-мекать». До речі, деякі дурнаглісти від деяких від поважних агенцій, що вирішили «акредитуватись» у Криму позбулись після цього кроку роботи – з ними вже колишні роботодавці не захотіли мати справи….

А у цьому випадку ми маємо ситуацію, що ця інформація є суспільно важливою. А що кажуть журналісти? Якщо інформація суспільно важлива, то її треба поширити, правильно? Ну так чого тоді створювати подвійні стандарти: вам можна, а про вас (а ви, шановні вляпались з головою у відбірне лайно) – ні??? Ідіть Ви нахєр тоді!

P.S. Список, хто зашкварився на захисті «честі та гідності» виродків від професії потребує окремого дослідження, як з поміж дурнаглістів, так серед «апчєствєннасті» та можновладців  До речі, серед зашкварених на захисті, окрім підписантів, багато дурнаглістів, помічених у просуванні тези «єдіний народ», ги.. Як же захвилювалися, курви!!

P.P.S. До речі, гляньте оце ось посилання на сайті рашкінського МИДа – список акредитованих журналістів при МИД РФ. Тобто відкрито викласти персональну інформацію (телефони, е-мейли, адреси), акредитованих при цій установі осіб – це ок? Тобто жодних порушень немає, га? Якщо ні, то у випадку із лугандонською базою які претензії, шановні???

P.P.P.S. О, тутай прокуратура вписалась за дурнаглістів. Вже біжу за попкорном, бо коли прокурорські вписуються за дурнаглістських, то можна 100% стверджувати, що вони всі разом у темі, і може бути великий шухєр для всіх.

 

Джерело: Фейсбук автора

About Сергій Петров 248 Articles
історик, аналітик Інформаційного Центру "Майдан Моніторинг" (сайт "Майдан"), громадський активіст, редактор української Вікіпедії

4 Comments

  1. Якщо хтось ще не зрозумів,то ця історія стара як мир.Сьогодні він опублікував іх данні,завтра він опублікує данні “розумників”,які пишуть статейки,по типу ціеї.

  2. Дані “оцих” розумників (автора статті і мене) є на сайтах РФ як ворогів раші з часів початку окупації Криму. Знайшли кого лякати

Comments are closed.