Глядач телебачення має запит на український продукт на екранах, а бачить російський

На мій погляд, шизофренію та знервованість разом з проблемою ідентичності в українському суспільстві продовжує формувати ТБ.

Це коли ТБ глядач має запит на український продукт на екранах, а бачить російський.

Російськомовні фільми та серіали про Анну прієхавшую в Маскву с рускай глубінкі, а не про Ганну зі Жмеринки яка приїхала в Київ – це бомба уповільненої дії в ідентифікації.

Менти, кіллєри, повії, рішали, прокурори – вони формують дійсність українського телеглядача. І саме ними хочуть бути українські підлітки. Бо в тєліку всі вищеназвані категорії успішні. І вони часто незаконно, і це показано в фільмі, досягли успіху.

Це я ще не торкаюсь того що оці фільми з росіі створюють категорії поведінки по типу “все заливай водкой”. І все це звісно копіюється.

В більшості своєї наші вояки схожі, коли не носять чортову “горку”, на америкосів. Бо не в останню чергу передивилися оцих “падінь чорного яструба” та “американських снайперів”.

Чому велосипедисти в Києві почали вдягати шоломи під час їзди містом? Ой не думаю що за для безпеки, а думаю, що тому що так в американських фільмах бачили. Так само як і вранішні пробіжки. Так само як і Порошенко надіслав “президентський літак” за Афанасьєвим та другим полоненим. Прямо по шаблону як в американських бойовиках.

До речі, коли Афанасьєв прилетів то перші фото журналістів зроблені на фоні літака на злітній смузі. Ну точно як у бойовиках.

Тому краще Доктор Хауз хай надихає йти на в Мед Універ ніж Брігада у браткі.

976604

Vitalii Ovcharenko

Фото

1 Comment

  1. Ось уже кілька років як розмовляю українською мовою (раніше був суржик) і справді гордий цим. На телевізорі (хоч його і не дивлюсь) видалив канали типу Інтер СТС ТНТ ТРКУкраїна і тд, дивлюсь фільм, ютуб, слухаю музику або читаю книгу лише на українській мові і, знову ж таки, ГОРДИЙ ЦИМ.
    Тільки ось до чого веду – моїм батькам, народженим та вихованим по законам СРСР, я так і не зміг донести ідею, попри великі зусилля… та ж сама вата, ті ж самі російські фільми, серіали “про Анну прієхавшую в Маскву с рускай глубінкі”.
    Тому я тільки за “Українському телебаченню – українську мову”

Comments are closed.