Адвокат підозрюваного у вбивстві погрожує полтавським журналістам

30 серпня в Октябрському районному суді Полтави адвокат Марина Розанова погрожувала журналістам. Жінка є адвокатом обвинуваченого у вбивстві Віталія Петрова. Його справа нині розглядається колегією суддів у складі Олександра Струкова, Сергія Антонова та Анатолія Савченка.

У перерві в засіданні Марина Розанова сфотографувала журналістів та пообіцяла викласти фото на порносайти, якщо її світлину десь опублікують. Після засідання, коли всі пристрої для запису були вимкнені, Марина Розанова в коридорі суду схопила журналістку ГромадськогоТБ.Полтава Ольгу Дудку за руку, пригрозила побрити її наголо та затягати по судах, якщо її фото десь з’явиться. Крім того, батько обвинуваченого пригрозив засунути фотоапарт в “ж…” журналісту інтернет-видання “Полтавщина” Миколі Лисогору.

Крім того, на питання щодо Ольги Дудки: “Як вона буде жити з таким характером?” Марина Розанова відповіла: “А хіба вона буде жити?”, зазначивши, що це не погрози, а констатація факту.

Після суду журналістам Громадського ТБ.Полтава повідомили, що адвокат Віталія Петрова є дружиною полтавського прокурора. Ми перевірили цю інформацію. У декларації прокурора прокуратури Полтавської області Юрія Розанова за 2014 рік у графі “Члени сім’ї декларанта” вказано прізвище та ініціали його дружини: Розанова М. В., що збігаються з ініціалами адвоката (Розанова Марина Валеріївна).

Фото Марини Розанової були опубліковані на її особистій сторінці у Facebook, однак через кілька годин після судового засідання вони були видалені.

1299
Марина Розанова, фото ГромадськеТБ Полтава

ГромадськеТБ.Полтава