В Олексієво – Дружківці влада у людей поцупила тротуар

Мер селища подарив приватному підприємстві власність місцевої громади.

Шановні олексієво-дружківачани! Якщо Ви і далі будете мовчати і дозволяти з собою так поводитися, не будете відстоювати свої інтереси, не будете контролювати владу, то в один прекрасний день Ви прокинетеся і побачете, що Вас НЕМАЄ… Клуба у нас немає, доріг немає, освітлення немає, медицини немає! З сьогодні немає тротуару на вулиці Пархоменко. Отак шматочками всіх нас скоро може не бути…

До мене звернулися мешканці селища з вулиці Пархоменка з повідомленням, що саме зараз у них крадуть тротуар. Я приїхав на місце і засняв все на відео.

Я не депутат на цій вулиці, я не став приймати радикальних заходів. Не став викликати міліцію, не телефонував на гарячу лінію в Дружківку. Я все це зафіксуквав і тепер люди з цієї вулиці можуть використати ці матеріали, як докази злодійства, яке відбулося на території їх проживання.

Але ніхто з мешканців, окрім тих, що повідомили про це, навіть не підійшли до міста злочіну, не кажучи вже про те, щоб йому заважити. Люди проходили мимо, майже не звертаючи уваги на те, що відбувається.

Я зайшов до мера селища, спитав. Він сказав, що особисто дав дозвіл на це. “Цей тротуар не на балансі селищної ради…” – сказав він. Про те, що це власність громади він, мабуть, і не уявляв? “Цей тротуар вже заріс травою і по ньому люди не ходять” – каже мер. Так легше було його віддати (як він каже даром), ніж привести його в надлежащий стан? Істино господарський підход…

Представник Тепломережі заявив, що плити будуть покладені на перекриття селищних теплотрас. Але, як видно з відео, машина з плитами чомусь поїхала в бік Дружківки:

https://www.youtube.com/watch?v=wWamVo7f2eo&feature=youtu.be

Складається враження, що Дружківка зрозуміла, що приєднати до себе Олексієво-Дружківку по закону все таки не вийде, тому почала інтенсивно її грабувати?

https://www.youtube.com/watch?v=mBcX1oj1w98&feature=share

От так суворо, “по донбаськи” проходить процес добровільного об’єднання територіальних громад в Дружківському регіоні. А люди в цьому процесі знов не при ділах? А потім всі будуть стенати і звинувачувати в усьому Яценюка?

Після того, як плити вкрали, на їх місці залишилося таке:

https://www.youtube.com/watch?v=fWPP6kvEV-M&feature=youtu.be
Це панорама майбутнього, яке жде наше селище?

maxresdefault

Євген Шаповалов, ІЦ “Майдан Моніторинг”