З редакційної пошти: Лист Трампу від Крижопольських масонів

Шановний, новообраний Президенте. Після того як ми виконали свою сторону домовленостей, а саме:

– Коли під час таємних домовленостей, ми намагались з за куліси протестувати, Ви казали “не пиздіти” і “не заважати”.

Розуміючи, всю складність геополітичної ситуації, коли вже 26 років палає вогонь на Ближньому Сході, на Сході Дальньому може знову зійти сонце, але Синайське. Тоді втратиться порядок, та приставка “над” у слові Держава.

Пропонуємо, показати твердість у відстоюванні авторитету США в якості гаранта, та дотримання домовленостей іншими підписантами Будапештського меморандуму, або повернути можливість застосування ядерної зброї в якості засобу стримування агресії та вимагати від РФ повернення боєголовок або палива, які було вивезено за умовою меморандуму.

У разі встановлення статус-кво по Будапешту пропонуємо вихід з ситуації що склалась.

  1. Повернення територіальної цілісності України за умови надання для РФ можливості залишити військові бази в Криму та доступу до рейду Одеси  на період проведення АТО у Сирії та Іраку із наданням сухопутного коридору. За прикладом баз у Тайвані.
  2. Донбас. Обмежити видобуток сланцевого газу лише для потреби України або видобуток спільно з РФ для експорту. Україна спригнула з газової голки а на експорт ніхто не дасть. Подібну процедуру можливо застосувати для морських шельфів.
  3. Провести аудит та допомогти у налагодженні менеджменту державного управління держави Україна.

У разі залагодження конфлікту на Сході України, повернення Криму та дотримання гарантій, можливі перемовини про участь українського миротворчого контингенту у складі розширеної антитерористичної коаліції. (США та країни НАТО, Ізраїль, Саудія, РФ).

З найщирішими побажаннями, масони з Крижополя.

31

2 Comments

  1. “… за умови надання для РФ можливості залишити військові бази в Криму та доступу до рейду Одеси на період проведення АТО у Сирії та Іраку із наданням сухопутного коридору…” Це що за мара???

Comments are closed.